Пошуковий запит: <.>K=яловичина<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
>1.
| Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК/П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - 1997
|
>2.
| Терлецька З. Українські страви/Зеновія Терлецька. - 1990
|
>3.
| Степасюк Л. М. Конкурентоспроможність продукції скотарства на світовому ринку/Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 7/8, № 7.-С.102-106
|
>4.
| Тваринництво України - 2016г.,N 9/10 (Введено оглавление)
|
>5.
| Музика П. М. Тенденції розвитку м'ясного тваринництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки/П. М. Музика, Р. М. Минів, К. М. Гірняк // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2017,N N 7.-С.15-23
|
>6.
| Козир В. М'ясна продуктивність сименталів в умовах степової зони України/В. Козир // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2018,N N 11/12.-С.22-28
|
>7.
| Сегеда С. А. Статистичний аналіз споживання м'яса та м'ясопродуктів в Україні/С. А. Сегеда // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2020,N N 3.-С.36-46
|
>8.
| Польовий Л. Яловичина від надремонтних теличок/Л. Польовий, В. Ліцький // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2016,N N 9/10.-С.18-22
|
>9.
| Тимченко Л. Спеціалізоване м'ясне скотарство і якісне харчування/Л. Тимченко // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2015,N N 6.-С.4-7
|
>10.
| Волков О. Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною/Олексій Волков. - 2021
|
|