Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=яєчні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов. - 2016
2.

Журавская Н. К. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов/Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - 1985
3.

Лобзов К. И. Переработка мяса птицы и яиц/К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. - 1987
4.

Никитин Б. И. Справочник технолога птицеперерабатывающей промышленности/Б. И. Никитин. - 1981
5.

Аверчева Н. О. Сучасні аспекти розвитку ринку харчових яєць/Н. О. Аверчева // Агросвіт. -Київ:ДКС Центр, 2020,N N 10.-С.87-98
6.

Технологія продукції ресторанного господарства/В. Ф. Доценко [та ін.]. - 2019
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)