Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=яєчні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54'65/Н 62
Автор(и) : Никитин, Борис Иванович
Назва : Справочник технолога птицеперерабатывающей промышленности . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 307-308. - Предм. указ.: с. 309-316
Ціна : 1.50 р.
УДК : 637.54'65
ББК : 36.931я2
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка птицы--переробка птиці--переработка кроликов--переробка кроликів--яичные продукты--яєчні продукти--изделия из птицы--вироби із птиці--перо-пуховые изделия--перо-пухові вироби
Анотація: Сведения о технологических процессах переработки птицы, кроликов, яиц, перо-пухового сырья, производство кулинарных и колбасных изделий, консервов из мяса птицы и кролика.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Аверчева Н. О.
Назва : Сучасні аспекти розвитку ринку харчових яєць
Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - Київ: ДКС Центр, 2020. - N 10. - С. 87-98: табл. (Шифр agsv/2020/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Яйця (харч.)-- Ринок (екон.)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яєчні продукти--ціноутворення
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:664.5(075./Т38-648031
Автор(и) : Доценко В. Ф., Кочерга В. І., Губеня В. О., Кирпіченко О. М.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства : навч.-наоч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :290, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 289-290
ISBN, Ціна 978-617-7841-45-5: 300.00 грн
УДК : 640.43:664.5(075.8)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Харчові продукти-- Технології -- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): концепції створення продукції харчування--асортимент продукції харчування--напівфабрикати--кулінарна продукція--молочна продукція--яєчні продукти--м'ясопродукти--рибопродукти--холодні страви--солодкі страви--десертна продукція--напої--охолоджена продукція--швидкозаморожена продукція--борошняна кондитерська продукція--меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник . -3-тє вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :381, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 357-381
ISBN, Ціна 978-617-673-414-7: 162.40 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Кулінарія-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація продукції ресторанів--кулінарна обробка продуктів--рецептура на продукцію--асортимент продукції--крупяні страви--технологія супів--м'ясні страви--рибні страви--яєчні продукти--холодні страви--солодкі страви--борошняні вироби--кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.07/Ж91
Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна
Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.5.07
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Якість
М'ясні продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54+637.4/Л68
Автор(и) : Лобзов, Константин Иванович, Митрофанов, Николай Сергеевич, Хлебников, Владимир Иванович
Назва : Переработка мяса птицы и яиц
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 236-237
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.54+637.4
ББК : 36.93
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птицепродукты--мясо птицы--м'ясо птиці--яичные продукты--яєчні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)