Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=історія кулінарії<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/.54(477)/Р 78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Дібрівська, Наталія Віталіївна, Пасенко, Василь Федорович
Назва : Збірник рецептур
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :320 с.: табл.
ISBN, Ціна 978-966-364-995-5: 107.00, 86.40, грн
УДК : 641.51/.54(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(477)(087.5)/С32
Автор(и) : Сердюк, Марія
Назва : Смачна історія України : [для мол. та серед. шк. віку]
Вихідні дані : Київ: Моя книжкова полиця, 2021
Кільк.характеристики :136 с
ISBN, Ціна 978-617-7781-17-1: 430.46 грн
УДК : 641(477)(087.5)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- історія --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Що таке українська кухня? Хто придумав борщ? Звідки взялися голубці? І чому українські вaреники нaзивaють родичaми китайських димсамів? Відповіді на ці запитання можна буде знайти у цій книжці.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)