Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Антикризове управління -- М'ясопереробна промисловість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М80
Автор(и) : Мороз О.В., Шварц І.В.
Назва : Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством
Вихідні дані : Вінниця: УНІВЕРСУМ, 2006
Кільк.характеристики :137 с.: табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 119-127
ISBN, Ціна 966-641-197-0: 006.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7-2
Предметні рубрики: Економіка підприємств
Економіка харчової промисловості
Антикризове управління-- М'ясопереробна промисловість
Географіч. рубрики:
Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)