Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Виноробство -- Історія -- Технологія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.2:663.5/К 21
Автор(и) : Карагодин, Геннадий Михайлович
Назва : Книга о водке и виноделии
Вихідні дані : Челябинск: Урал LTD, 2000
Кільк.характеристики :472 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 464-466
ISBN, Ціна 5-8029-0006-7: 13.00, 13.00, грн
УДК : 663.2:663.5
ББК : 36.87
Предметні рубрики: Спиртове виробництво-- Історія-- Технологія
Виноробство-- Історія-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виноделие--спиртовое производство--история виноделия--історія виноробства--история русской водки--історія російської горілки--вина--ликеро-водочные изделия--лікеро-горілчані вироби--десертные напитки--десертні напої--технология спирта--технологія спирта--старорусские водки --староросійська горілка--современные русские водки--сучасні російські горілки--настойки--настоянки--фруктово-ягодные водки--фруктово-ягідні горілки--наливки--ратафии--ратофії--ликеры--лікери--напитки специального назначения--напої спеціального призначення--спиртные напитки и застолье--спиртні напої і застілля
Анотація: Книга об истории возникновения и развития домашнего виноделия и винокурения, о традициях в изготовлении высококачественных спиртных напитков, обычаях русского застолья.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.25(075)/В15
Автор(и) : Валуйко, Герман Георгійович, Домарецький, Віталій Афанасійович, Загоруйко В. О.
Назва : Технологія вина : підручник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2003
Кільк.характеристики :590 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 581-582
ISBN, Ціна 966-8253-91-4: 052.80, 57.60, грн
УДК : 663.25(075)
ББК : 36.874я73
Предметні рубрики: Виноробство-- Історія-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)