Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кондитерське виробництво -- Обладнання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Т-38
Автор(и) : Петько, Володимир Феодосійович, Гапонюк, Олег Іванович, Петько, Євгеній Володимирович, Ульяницький, Анатолій Володимирович
Назва : Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :432 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 423-424
ISBN, Ціна 978-966-364-488-2: 64.80, 67.50 грн, грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Обладнання
Макарони-- Виробництво-- Обладнання
Кондитерське виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86я72/Л84
Автор(и) : Лунин, Олег Григорьевич, Драгилев, Абрам Иосифович, Черноиванник, Алексей Яковлевич
Назва : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :383 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 381
Ціна : 0.95 р.
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерские машины--кондитерські машини--кондитерские аппараты--кондитерські апарати--кондитерские поточные линии--кондитерські потокові лінії--переработка сырья--переробка сировини--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--упаковка кондитерских изделий--пакування кондитерських виробів
Анотація: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)