Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Консервування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.83:664.5/О-87
Автор(и) : Утеуш, Юрий Адольфович, Рыбак, Галина Михайловна, Шобат, Душан Николаевич, Романенко Л. Р.
Назва : Отечественные пряности в консервировании : [монография
Вихідні дані : Киев: Наук. думка, 1986
Кільк.характеристики :104 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 100-102. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.70 р.
УДК : 633.83:664.5
ББК : 42.193 + 36.910
Предметні рубрики: Прянощі
Консервування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биология пряно-ароматических растений--біологія пряно-ароматичних рослин--биохимия пряно-ароматических растений--біохімія пряно-ароматичних рослин--интродукция пряных растений--інтродукція пряних рослин--селекция пряных растений--селекція пряних рослин--технология выращивания пряных растений--технологія вирощування пряних рослин--применение пряностей при консервировании--застосування прянощів при консервуванні
Анотація: Приведена биология, агротехника выращивания пряно-ароматических культур, а также их использование в консервной промышленности.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Е64
Назва : Енциклопедія консервування
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Домашня бібліотека
ISBN, Ціна 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Д 72
Назва : Драгоценная энциклопедия домашнего консервирования
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2007
Кільк.характеристики :383, [1] с.: табл., ил.
ISBN, Ціна 978-966-338-530-3: 32.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации по домашнему консервированию, овощей, фруктов, ягод, способы хранения мясных и рыбных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Д 66
Назва : Домашнее консервирование : мини-энциклопедия
Вихідні дані : С.Пб.: СЗКЭО "Кристалл", 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: фото.цв., табл.
ISBN, Ціна 978-5-9603-0189-3: 43.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)