Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 25
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-25 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Л 47
Автор(и) : Леонкин В.В.
Назва : Кулинарная книга диабетика
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2006
Кільк.характеристики :256 с
ISBN, Ціна 5-699-15800-6: 012.60 грн
УДК : 641.56
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В этой книге предлагается огромный выбор рецептов вкусных и полезных блюд, несложных в приготовлении и не противоречащих рекомендациям вашего врача.Они помогут вам не страдать от строгостей диеты и достаточно разнообразить свой стол.Кроме того, при помощи схем индивидуального расчета вы сможете самостоятельно подобрать подходящий для вас набор продуктов и составить адекватное меню.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/E75
Автор(и) : Esko, Wendy
Назва : Introducing Macrobiotic Cooking
Вихідні дані : Tokyo; New York: Japan Publications, 1978
Кільк.характеристики :144 p.: il.
Примітки : App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-87040-458-X: 010.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Дієти-- Макробіотика
Географіч. рубрики:
Анотація: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Ш96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування Їжі : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :506 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 504
ISBN, Ціна 966-825-106-7: 56.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(035)/В 53
Автор(и) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська І. А.
Назва : Тлумачний словник кулінара : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Новий світ-2000, 2009
Кільк.характеристики :416 с
ISBN, Ціна 978-966-418-093-8: 63.00 грн
УДК : 641.5(035)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/П 69
Назва : Практическая энциклопедия мировой кулинарии
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :140, [1] с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-8029-2660-4: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Истоки, история и традиции кулинарии разных народов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/М 36
Автор(и) : Махальська, Олена
Назва : Готуємо смачно та швидко
Вихідні дані : Х.: Веста; Х.: Ранок, 2011
Кільк.характеристики :143, [1] с.: фото кольор.
Серія: Енциклопедія кулінара
Примітки : Авт зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-08-5266-2: 128.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Здорова та смачна їжа, приготування їжі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(038)/В 53
Автор(и) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська, Ірина Анатоліївна
Назва : Тлумачний словник кулінара : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Новий світ-2000, 2010
Кільк.характеристики :415, [1] с
Примітки : Бібліогр.: с. 346-415. - Авт. зазн. на обкл.
ISBN, Ціна 978-966-418-093-8: 108.00 грн
УДК : 641.5(038)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: "Тлумачний словник кулінара" - україномовне інформаційно-дидактичне видання спеціального призначення на допомогу спеціалістам у сфері кулінарії.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М74
Автор(и) : Могильный Н. П., Ковалев В. М.,
Назва : Этюды о питании / Н. П. Могильный, В. М. Ковалев . Скатерть-самобранка
Вихідні дані : М.: Книга, 1991
Кільк.характеристики :350, [2], 47, [1] с
Серія: Домашняя библиотека
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк. - книга-перевертень
ISBN, Ціна 5-212-00667-8: 10.00 грн
УДК : 641.5 + 398.21(100)
ББК : 36.997 + 82.3(0)-442
Предметні рубрики: Кулінарія
Казки
Географіч. рубрики:
Анотація: Сборник современных и забытых кулинарных рецептов, история и культура питания.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/Ш 96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2013
Кільк.характеристики :504, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 92.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/F19
Назва : The family circle good cook's book
Вихідні дані : New York; London; Toronto: Simon and Schuster, 1993
Кільк.характеристики :440 с.: ill.
Колективи : Family Circle Magazine
Примітки : Ind.: p. 431-440
ISBN, Ціна 0-671-76933-2: 10.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--здорова їжа--здоровая еда--харчування--питание--вітаміни--витамины--мінерали--минералы
Анотація: In one book - all the information you need to know about cooking and enjoying food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/B56
Назва : The best of Sunset : recipes from the magazine of Western living
Вихідні дані : Menlo Park, Calif.: Lane publ. co., 1987
Кільк.характеристики :288 с.: ill.
Колективи : Sunset Magazine, Sunset books
Примітки : Ind.: p. 280-288
ISBN, Ціна 0-376-02653-7: 200000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--меню
Анотація: The more than 500 recipes in this book represent the best of Sunset's collection over half a century - and the best of the West's exciting panorama of regional foods.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/H12
Автор(и) : Hadamuscin, John
Назва : John Hadamuscin's down home : a year of cooking, entertaining, and living easy
Вихідні дані : New York: Harmony books, 1993
Кільк.характеристики :192 с
Примітки : Текст англ. - Ind.: p. 188-191
ISBN, Ціна 0-517-58931-1: 150000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--приготування їжі--приготовление еды--приготування страв--приготовление блюд--домашні страви--домашние блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/M67
Назва : Mrs Beeton's book of cookery and household managment
Вихідні дані : London: Ward Lock, 1994
Кільк.характеристики :1401 с.: col. pict.
Примітки : Текст: англ.
ISBN, Ціна 0-7063-7320-0: 6.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарні рецети--кулинарные рецепты--кулинария--їжа--еда--домоводство--домоведение--ведення домашнього господарства--ведение домашнего хозяйства--вина
Анотація: The most comprehensive cookery book of its type, with over 2000 recipes tried and tested for the modern cook, this new edition preserves all the qualities of Mrs Beeton's original work yet brings it thoroughly up to date. Essential information is given on selection of ingredients together with sound advice on diet and menu planning. All basic methods and techniques are clearly described with the aid of step-by-step illustrations, and Mrs Beeton's invaluable hints and tips throughout will ensure success every time. Beautifully presented, with superb colour photographs of fininshed dishes, the wealth of recipes will provide ideas for all occasions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Л14
Автор(и) : Лагутина, Лидия Анатольевна, Лагутина, Светлана Владимировна
Назва : Блюда праздничного стола : [cб. кулинар. рецептов]
Вихідні дані : Ростов н/Д: Проф-Пресс, 2002
Кільк.характеристики :798, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 5-94582-043-1: 50.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.526.2(083.12)/Э68
Назва : Энциклопедия выпечки
Вихідні дані : Харьков: Клуб семейн. досуга, 2006
Кільк.характеристики :349, [3] с
Примітки : Алф. указ.: с. 340-349
ISBN, Ціна 966-343-399-Х: 25.00 грн
УДК : 641.526.2(083.12)
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Эта книга станет отличным помощником начинающим поварам, раскроет секреты приготовления мучных изделий, а опытным кулинарам подскажет новые варианты сладких шедевров.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(47)/К95
Назва : Кухня народов СССР . -3-е изд., испр.
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1987
Кільк.характеристики :271 с.: фот.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.56(47)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції
Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): русская кухня--російська кухня--украинская кухня--українська кухня--белорусская кухня--білоруська кухня--узбекская кухня--узбецька кухня--казахская кухня--казахська кухня--грузинская кухня--грузинська кухня--азербайджанская кухня--азербайджанська кухня--литовская кухня--литовська кухня--молдавская кухня--молдавська кухня--латышская кухня--латишська кухня--киргизская кухня--киргизька кухня--таджикская кухня--таджикська кухня--армянская кухня--вірменська кухня--эстонская кухня--естонська кухня--карельская кухня--карельська кухня
Анотація: Огромное разнообразие блюд, способы приготовления пищи, национальные традиции кулинарии многочисленных народов и наций.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-25 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)