Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясне виробництво -- Інгредієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Управление влагосвязывающей способностью мясного сырья с помощью пищевых фосфатов // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 1.-С.24-25
2.

Влагосвязующая способность - основополагающая технологическая характеристика мясного сырья // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 4.-С.32-33
3.

Посол мясного сырья - так ли все просто? // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 6.-С.38-39
4.

Федоренко М. Альтернативные источники белка/М. Федоренко // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 9.-С.22-31
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)