Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Даньшина М. С. Что следует знать о мясе/М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский. - 1989
2.

Основные понятия "Барьерных" технологий // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 7.-С.32-33
3.

Крижова Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм/Ю. П. Крижова, М. А. Морозова // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 10.-С.32-34
4.

Шубина Г. Local Foodie: крафтовые мясные продукты/Г. Шубина // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2019,N N 1.-С.12-15
5.

Деликатес. История народов и поколений // Мясной бизнес. -Киев:Биопром, 2019,N N 11.-С.54
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)