Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:616.98/Д19
Автор(и) : Даньшина, Мария Степановна, Даньшин, Николай Сергеевич, Дик, Эмма Николаевна
Назва : Что следует знать о мясе . -2-е изд., доп.
Вихідні дані : Кишинев: Штиинца, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 139-140
ISBN, Ціна 5-376-00221-7: 0.30 р.
УДК : 619:616.98 + 637.5
ББК : 48.73 + 36.92
Предметні рубрики: Ветеринарія
М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): структура м'яса--структура мяса--класифікація м'яса--классификация мяса--хімічний склад м'яса--химический состав мяса--зберігання м'яса--хранение мяса--консервування м'яса--консервирование мяса--ветеринарно-санітарна експертиза--ветеринарно-санитарная экспертиза--хвороби тварини і людини--болезни животных и человека
Анотація: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Основные понятия "Барьерных" технологий
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 32-33: рис. (Шифр mjab/2018/7)
Предметні рубрики: Продовольча безпека
М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--м'ясні продукти--безопасность питания--безпека харчування--безопасность мясных продуктов--безпека м'ясних продуктів--термическая обработка мяса--термічна обробка м'яса
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Крижова Ю. П., Морозова М. А.
Назва : Напівфабрикати, збагачені кальцієм
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 10. - С. 32-34: рис (Шифр mjab/2018/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясні напівфабрикати--використання яєчної шкаралупи--профілактика остеопорозу
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шубина, Галина
Назва : Local Foodie: крафтовые мясные продукты
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 1. - С. 12-15: рис. (Шифр mjab/2019/1)
Предметні рубрики: М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--крафтовые сыровяленные колбасы--крафтові сировялені ковбаси
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Деликатес. История народов и поколений
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - Киев: Биопром, 2019. - N 11. - С. 54: рис. (Шифр mjab/2019/11)
Предметні рубрики: М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--хамон--прошутто--бастурма--суджук
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)