Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Овочеві страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.83/О-32
Назва : Овочеві та фруктові рецепти : [пер. з рос.]
Вихідні дані : Київ: Будівельник
Кільк.характеристики :95 с.: рис.
Місце публікування : Безпека праці на виробництві: всеукр. проф.-практ. журнал ; практикум для керівників підприємств та служб охорони праці/ засн. ред. журн. "Безпека праці на виробництві". - К., 2019. - N 2. - С. 6-8: фот. (Шифр bpnv/2019/2)
УДК : 641.83
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Овочеві страви
Фруктово-ягідні страви
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): страви з овочів--страви з суміші овочів--страви з плодів--страви з ягід
Анотація: Понад 150 овочевих і більш як 100 фруктових рецептів пропонує читачам ця книга.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.3:634.7/Р15
Автор(и) : Радюк, Анатолий Федорович
Назва : Плоды и ягоды на вашем столе . -2-е изд.
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1996
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 303
ISBN, Ціна 985-07-0064-5: 4.50 грн
УДК : 641.3:634.7
ББК : 36.997.1
Предметні рубрики: Овочеві страви
Фруктово-ягідні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощные блюда--овочеві страви--ягідні страви--ягодные блюда--пищевая ценность плодов--харчова цінність плодів--пищевая ценность ягод--харчова цінність ягід--варенье--варення--кисели--киселі--ягодные напитки--ягідні напої--сиропы--сиропи--цукаты--цукати--чай
Анотація: Автор обобщает отечественный и зарубежный опыт по использованию в кулинарии плодов и ягод, предлагает различные способы их домашнего консервирования и кулинарной обработке.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992.1/С60
Автор(и) : Соловых, Зинаида Харлановна
Назва : Удивительный кочан
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 155
ISBN, Ціна 5-337-00886-2: 0.90 крб
ББК : 36.992.1
Предметні рубрики: Овочеві страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарія--овощные блюда--овочеві страви--виды капусты--види капусти--блюда из капусты--страви із капусти--соусы для капустныых блюд--соуси для капустяних страв
Анотація: Сведения о пищевой ценности капусты, ее видах, способах хранения и рецепты приготовления блюд из всех видов капусты.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)