Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Плоди (бот.) -- Переробка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Видання, що продовжується
Шифр видання : 016:631.24+621.79/Х90-860216
Назва : Хранение и первичная переработка плодов и овощей: библиогр. указ. отеч. лит. .../ Всесоюз. Акад. с.-х. наук им. В. И. Ленина, Центр. науч. с.-х. б-ка. за 1966-1970 гг. и иностр. литературы за 1968-1969 гг.
Вихідні дані : Москва: ЦНСХБ, 1971
Кільк.характеристики :140 с
Колективи : Всесоюзная Академия сельскохозяйственных наук имени В. И. Ленина, Центральная научная сельскохозяйственная библиотека
Ціна : 0.45 р.
УДК : 016:631.24+621.796.4
ББК : 91.9:41.486 + 41.486я1
Предметні рубрики: Плоди (бот.)-- Переробка
Овочі-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочесховища--овощехранилища--овочеві консерви--овощные консервы--сільськогосподарська бібліографія--сельскохозяйственная библиография--ретроспективна бібліографія--ретроспективная библиография--науково-допоміжна бібліографія--научно-вспомогательная библиография
Анотація: Указатель содержит 786 описаний монографий и статей из сборников на русском и иностранных языках.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.91я2/Р93
Автор(и) : Рибак, Галина Михайлівна, Блашкіна, Олександра Антонівна, Панасюк, Михайло Гнатович
Назва : Довідник по переробці плодів і ягід . -2-ге вид., допов. і переробл.
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1980
Кільк.характеристики :182 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 180
Ціна : 0.70 р.
ББК : 36.91я2
Предметні рубрики: Плоди (бот.)-- Переробка
Ягоди-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): плодопереробні підприємства--консервування плодів--консервування ягід--сушіння фруктів--виробництво соків--плодове виноробство--ягідне виноробство
Анотація: Організація плодопереробних підприємств, заготівля плодів і ягід для переробки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)