Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ресторанно-готельний бізнес<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075.8)/Ф 84
Автор(и) : Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Артеменко А. С., Кошиль Ю. В.
Назва : Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :370 с
Примітки : Дод.: с.306-342. - Л-ра: с.343
ISBN, Ціна 978-966-351-152-8: 042.00 грн
УДК : 338.48(075.8)
ББК : 65.43я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні концепції організації системи франчайзингу в управлінні готелем.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.488.2:640.4](/Б18-950397
Автор(и) : Байлик, Станислав Иванович
Назва : Гостиничное хозяйство: проблемы, перспективы, сертификация : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: ВИРА-Р, 2001
Кільк.характеристики :208 с
Примітки : Лит.: с. 207
ISBN, Ціна 966-7808-01-0: 22.20 грн
УДК : 338.488.2:640.4](075)
ББК : 65.441я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гостиничные сети--готельні мережі--характеристика гостиниц--характеристика готелів--гостиничные услуги--готельні послуги
Анотація: В работе рассмотрена типологическая характеристика гостиниц по уровню комфорта и функциональному признаку. Разработаны приемы размещения гостиниц в планировочной структуре города. Проанализированы принципы построения гостиничных сетей в Украине и за рубежом.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Назва : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл.
Колективи : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Ціна 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4/М38
Автор(и) : Машир, Надія Пилипівна, Пасюк А. П.
Назва : Ресторанний сервіс та секрети гостинності : навч. посібник . -2-ге вид., допов. і випр.
Вихідні дані : К.: Кондор , 2015
Кільк.характеристики :390, [2] с.: рис.
Примітки : Л-ра: с. 390
ISBN, Ціна 978-966-2781-69-4: 350.00 грн
УДК : 640.4
ББК : 65.422
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бойко М.
Назва : Суб'єктивні технології у готельному бізнесі
Місце публікування : Вісник Київск. нац. торг.-екон. ун-ту. - К.: КНТЕУ, 2016. - N 4. - С. 104-113. - ISSN 1727-9313 (Шифр vknt/2016/4). - ISSN 1727-9313
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): суб'єктні технології--субъектные технологии--споживач--потребитель--готельна послуга--гостиничная услуга--лояльність--лояльность--клієнтська база--клиентская база--європейський індекс--европейский индекс
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:642.5(075,/М84-508590
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :386, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 160.00 грн
УДК : 640.43:642.5(075,8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4:338.46(075./К56-236133
Автор(и) : Ковешніков, Володимир Сергійович, Матвієнко, Анатолій Тихонович, Разметова, Олена Григорівна
Назва : Організація готельно-ресторанного господарства : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2018
Кільк.характеристики :563, [1] с.: іл., табл.
Примітки : Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563
ISBN, Ціна 978-617-7605-31-6: 414.00 грн
УДК : 640.4:338.46(075.8)
ББК : 65.441я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): готельне господарство--індустрія гостинності--управління готелем--послуги гостинності--обов'язки персоналу готелів--обслуговування людей з інвалідністю--управління безпекою готелю--управління персоналом готелю--готельний маркетинг--товарно-матеріальні ресурси--інженерно-технічна служба готелю--ресторанне господарство--продукція ресторанного комплексу--обслуговування туристів
Анотація: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(и) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Назва : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Ціна 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Брич В. Я., Охота В. І.
Назва : Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг
Місце публікування : Інвестиціі: практика та досвід. - К.: ДКС Центр, 2018. - N 18. - С. 22-25 (Шифр iptd/2018/18)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Туристична індустрія-- Послуги-- Оцінка
Ресторанно-готельний бізнес
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): туристичні послуги--готельно-ресторанні послуги--кількісні показники--якісні показники--стандарти--система управління якістю
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.47:379.85*М/Т86
Назва : Матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", 22 травня 2020 р.
Вихідні дані : Житомир: ЖНАЕУ, 2020
Кільк.характеристики :53, [4] с.: іл., табл., рис.
Колективи : "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", міжнародна науково-практична інтернет конференція (2;2020;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирська обласна державна адміністрація, Житомирський національний агроекологічний університет, Uniwersytet Papieski Jana Pawla II w Krakowie
Примітки : Літ. в кінці ст.
ISBN, Ціна 978-617-7684-38-0: 60.00 грн
УДК : 338.47:379.85*М
ББК : 65.433 + 77
Предметні рубрики: Туризм
Ресторанно-готельний бізнес
Сільський туризм
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--туристична галузь--туристичний бізнес--фахівці у сфері туризму--сільський туризми--туристичні ресурси--екотуризм--зелений туризм
Зміст : Архітектурне "обличчя" міста як складова туристичних ресурсів (на прикладі архітектурних об'єктів Житомира)/ С. Д. Марченко.
Анотація: [Представлено матеріали доповідей ІІ науково-практичної інтернет-конференції "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети"].
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.488.2:640.4](/О-64-122236
Автор(и) : Брич В. Я., Банєва І. О., Барна М. Ю., Божук Т. І.
Назва : Організація готельно-ресторанної справи : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2020
Кільк.характеристики :482, [2] с.: іл., рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Тернопільський національний економічний університет
Примітки : Літ.: с. 472-482. - Авт. зазнчено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7844-16-6: 340.00 грн
УДК : 338.488.2:640.4](075.8)
ББК : 65.9(4УКР)43
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)