Пошуковий запит: <.>S=Ресторанно-готельний бізнес -- Україна<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11 |
>1.
| Організація готельного господарства/О. М. Головко [та ін.] ; за ред. О. М. Головко. - 2011
|
>2.
| Полтавська О. В. Забезпечення ефективності функціонування підприємств готельного господарства/О. В. Полтавська // Економіка та держава, 2016,N N 11.-С.25-39
|
>3.
| Озерський І. В. Здирництво в закладах ресторанного господарства (соціально-правовий аналіз)/І. В. Озерський // Економіка. Фінанси. Право. -К.:Аналітик, 2018,N N 1.-С.36-39
|
>4.
| Грабар М. В. Категоризація готелів в Україні: регіональний аспект/М. В. Грабар // Економіка. Фінанси. Право. -К.:Аналітик, 2018,N N 4.-С.40-44
|
>5.
| Верезомська І. Г. Менеджмент/[І. Г. Верезомська, О. М. Олійник]. - 2018
|
>6.
| Верезомська І. Г. Менеджмент/І. Г. Верезомська, О. М. Олійник. - 2018
|
>7.
| Босовська М. В. Оцінювання якості готельних послуг/М. В. Босовська, Л. А. Бовш, А. Г. Охріменко // Інвестиціі: практика та досвід. -К.:ДКС Центр, 2019,N N 4.-С.25-31
|
>8.
| Власенко І. Готельне господарство у соціальній інфраструктурі країни/І. Власенко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. -К.:КНТЕУ, 2019,N N 3.-С.85-97
|
>9.
| Горіна Г. О. Ієрархічна кластерізація регіональних ринків готельних послуг України за інфраструктурними складовими/Г. О. Горіна // Інвестиціі: практика та досвід. -К.:ДКС Центр, 2019,N N 23.-С.5-10
|
>10.
| Пузирьова П. В. Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфери/П. В. Пузирьова // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2019,N N 7/8.-С.52-58
|
>11.
| Пшенична І. В. Сценарне планування розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства готельного бізнесу в умовах всесвітньої пандемії/І. В. Пшенична, Ю. І. Продіус, С. О. Ізотов // Економіка. Фінанси. Право. -К.:Аналітик, 2021,N N 6.-С.9-13
|
|