Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 621.1(075.8)/Б 48
Автор(и) : Березівський П. С., Михалюк Н. І.
Назва : Системи технології : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :288 с
Примітки : Літ.: с. 286-287
ISBN, Ціна 966-364-281-5: 32.00 грн
УДК : 621.1(075.8)
ББК : 36.82я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Виробництво продукції рослинництва і тваринництва, системи технологій зберігання та її переробки.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23я73/О-75
Автор(и) :
Назва : Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування: навч. посіб./ О. М. Царенко [та ін.]. Ч. II: Основи гігієни та безпеки харчування
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2004 - 2004
Кільк.характеристики :278 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 276-278
ISBN, Ціна 966-680-162-0: 25.00 грн
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові виробництва
Охорона здоров'я
Географіч. рубрики:
Анотація: Гігієна та безпека харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:547(075.8)/С44
Автор(и) : Скоробогатий, Ярослав Петрович, Гузій, Андрій Володимирович, Заверуха, Олег Михайлович
Назва : Харчова хімія : навч. посіб.
Вихідні дані : Львів: Новий Світ - 2000, 2018
Кільк.характеристики :513, [1] с.: табл., рис.
Серія: Вища освіта в Україні
Примітки : Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513
ISBN, Ціна 978-966-418-203-1: 330.00 грн
УДК : 664:547(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Харчові продукти-- Неорганічна хімія-- Біохімія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-1я73/Л12
Автор(и) : Виноградова, Антонина Алексеевна, Мелькина, Галина Михайловна, Фомичева, Лидия Алексеевна, Шебершнева, Нелли Николаевна
Назва : Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 334. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-002282-5: 3.70 крб.
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--состав сырья--склад сировини--состав готовой продукции--склад готової продукції--производство хлеба--виробництво хліба--производство кондитерских изделий--виробництво кондитерських виробів--производство макаронных изделий--виробництво макаронних виробів--производство пищевых концентратов--виробництво харчових концентратів
Анотація: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)