Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові виробництва -- Технологія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С 76
Автор(и) : Стабников, Всеволод Николаевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Общая технология пищевых продуктов : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 301
Ціна : 0.90 р.
УДК : 664
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сточные воды пищевых производств--стічні води харчових виробництв--проектирование пищевого производства--проектування харчового виробництва--технология хлеба--технологія хліба--технология консервов--технологія консервів--свеклосахарное производство--бурякоцукрове виробництво--технология крахмала--технологія крохмалю--крахмальная патока--крохмальна патока--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина
Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/П 37
Автор(и) : Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Назва : Теоретичні основи технологій харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :640 с.: рис., табл.
Колективи : Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примітки : Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615
ISBN, Ціна 966-364-175-4: 035.20 грн
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Харчові продукти-- Характеристики-- Обробка
Географіч. рубрики:
Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075.8)/Р74
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Колісник, Анатолій Володимирович
Назва : Система технологій харчових виробництв : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 252-254
ISBN, Ціна 978-966-351-080-4: 31.00, 30.30, 20.00, 37.00, грн
УДК : 663.03(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчових продуктів на ринку.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)