Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові виробництва -- Холодильна техніка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.95.037/П 76
Назва : Применение холода в пищевой промышленности : холод в рыбной и пищевой промышленности : справочник
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :152 с.: рис., табл.
Серія: Холодильная техника
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 148-149. - Уклад. зазнач. на звороті тит. арк.
Ціна : 0.75 р.
УДК : 664.95.037
ББК : 36.813
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Рибні продукти-- Холодильна техніка
Харчові виробництва-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодильное консервирование рыбы--холодильне консервування риби--береговые холодильники--берегові холодильники--обработка рыбы холодом--обробка риби холодом--холодильная техника в кондитерской промышленности--холодильна техніка в кондитерській промисловості--холодильная техника в хлебопечении--холодильна техніка в хлібопеченні--замороженные готовые блюда--заморожені готові блюда--фруктовые холодильники--фруктові холодильники--холодильная техника в пивоварении--холодильна техніка в пивоварінні
Анотація: Приведены технологические процессы холодильного консервирования рыбы, применение холода в кондитерской. хлебопекарной и плодоовощной промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9.037/П 76
Назва : Применение холода в пищевой промышленности : микробиология холодильного хранения, холод в мясной и молочной промышленности : справочник
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Холодильная техника
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 269-270. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 664.9.037
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морозильные аппараты--морозильні апарати--холодильная обработка мяса--холодильна обробка м'яса--охлаждение мяса птицы--охолодження м'яса птиці--хранение яиц--зберігання яєць--охлаждение молока--охолодження молока--производство мороженого--виробництво морозива--производство масла--виробництво масла--замораживание творога--заморожування сиру--замораживание сливок--заморожування вершків
Анотація: Рассмотрены основы охлаждения, замораживания и размораживания мяса, молока и птицы, описаны процессы, связанные с холодильной обработкой сырья на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)