Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Безпека<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Б 40
Назва : Безпека харчування: сучасні проблеми : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2005
Кільк.характеристики :456 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8653-25-4: 090.00, 072.00, грн
УДК : 613.2(075)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики:
Раціональне харчування
Діти-- Харчування
Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/Г 12
Автор(и) : Габович, Рафаил Давидович, Припутина, Лидия Степановна
Назва : Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1987
Кільк.характеристики :248 с
Примітки : Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246
Ціна : 1.60 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Харчові продукти-- Гігієнічна оцінка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукты питания--гигиена питания--гігієна харчування--пищевые добавки--харчові добавки--химия и продукты питания--хімія і харчові продукти--вредные химические вещества--шкідливі хімічні речовини--загрязнение продуктов питания--забруднення харчових продуктів
Анотація: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах.
Примірники :
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю. А., Рябоконь В. В.
Назва : Человечество и пищевые ресурсы
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2019. - N 3. - С. 12-15: фот. цв. (Шифр tvse/2019/3)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--безопаснсть--пищевые ресурсы--харчові ресурси
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Білай Д. В.
Назва : Щоб великодні яйця приносили тільки радість
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2020. - N 4. - С. 21-22 (Шифр bzzt/2020/4)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Яйця (харч.)-- Стандарти
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ільченко Н.
Назва : Що ви маєте знати про глутамат натрію?
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2020. - N 5. - С. 6-7 (Шифр bzzt/2020/5)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Харчові домішки
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підсилювач смаку
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Білай Д. В.
Назва : Консерванти - міфи та правда... Або "Е" - від а до я
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2020. - N 5. - С. 7-8 (Шифр bzzt/2020/5)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консерванти--неналежний контроль
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кіслова В. М.
Назва : Обережно - ГМО!
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2019. - N 5. - С. 6-9 (Шифр bzzt/2019/5)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ільченко Н.
Назва : Ранні овочі: безпечні чи ні?
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2019. - N 6. - С. 2-3 (Шифр bzzt/2019/6)
Предметні рубрики: Безпека життєдіяльності
Харчові продукти-- Безпека
Овочі
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ільченко Н. В.
Назва : Загальні правила безпечного харчування влітку
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2019. - N 6. - С. 4 (Шифр bzzt/2019/6)
Предметні рубрики: Безпека життєдіяльності
Харчові продукти-- Безпека
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Головня О.
Назва : Отруєння: споживання неякісних продуктів харчування
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2019. - N 11. - С. 25 (Шифр bzzt/2019/11)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Харчові отруєння
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Білай Д. В.
Назва : Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо?
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К.: Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2020. - N 11. - С. 10-11 (Шифр bzzt/2020/11)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): барвники--консерванти--загусники і стабілізатори--емульгатори--підсилювачі смаку--підсолоджувачі-розрихлювачі
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)