Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Походження<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/В 71
Автор(и) : Вольпер, Израиль Наумович
Назва : Легенды и быль о продуктах
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1969
Кільк.характеристики :179 с.: цв. ил.
Примітки : Лит.: с. 179
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664
ББК : 36-9
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Походження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история яиц--історія яєць--история мясных продуктов--історія м'ясних продуктів--история рыбных продуктов--історія рибних продуктів--история молочных продуктов--історія молочних продуктів--история подсолнечного масла--історія олії--история хлеба--історія хліба--история консервирования--історія консервування--история сахара--історія цукру--история меда--історія меду--история чая--історія чаю--история кофе--історія кави--история пряностей--історія прянощів--история соли--історія солі--история уксуса--історія оцту--паспорт консервной банки--паспорт консервної банки
Анотація: Книга знакомит читателя с древними и современными способами использования самых популярных продуктов питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Е 26
Автор(и) : Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Лившиц, Юрий Александрович, Сингаевский, Олег Николаевич
Назва : Тайны продуктов питания
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1972
Кільк.характеристики :216 с.: рис.
Ціна : 0.43 р.
УДК : 664
ББК : 36-9
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Походження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история картофеля--історія картоплі--история кукурузы--історія кукурудзи--состав продуктов--складові продуктів--история хлеба--історія хліба--история молочных продуктов--історія молочних продуктів--история мясных продуктов--історія м'ясних продуктів--история рыбных продуктов--історія рибних продуктів--история витаминов--історія вітамінів--история сахара--історія цукру--история меда--історія меду--история грибов--історія грибів--история чая--історія чаю--история виноделия--історія виноробства--история консервирования--історія консервування--хімія і продукти--химия и продукты--ферменти і їжа--ферменты и пища
Анотація: Читатель узнает какие "тайны" хранят привычные для нас продукты, каковы их свойства и физиологическая ценность; что и как ели наши предки, откуда родом наша пища; познакомится с химией в пищевой промышленности.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)