Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Хлібопекарське виробництво -- Розрахунки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т 38
Автор(и) : Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньєва Л. Ю., Махинько В. М.
Назва : Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навч. посіб.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :439, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 377-379. - Дод.: с. 381-429. - Предм. покажч.: с. 430-432
ISBN, Ціна 978-966-351-319-5: 68.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Розрахунки
Анотація: Теоретичні відомості й приклади розрахунків, які поширені у хлібопекарському виробництві.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/П69
Автор(и) : Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньєва Л. Ю., Білик О. А.
Назва : Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві : [навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :329, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-70-1: 200.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Розрахунки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розрахунок продуктивності печей--витрати сировини--втрати виробничі--дріжджі--хлібна закваска--калорійність хліба--хлібопекарське обладнання--бубличні вироби--контроль якості сировини--розрахунок виробничих рецептур
Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)