Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Житомирська МЦБС (1)Радомишльська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=613.2<.>
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 20
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W72
Автор(и) : Williams, Melvin H.
Назва : Nutrition for Health, Fitness & Sport . -5th ed.
Вихідні дані : Boston, Mass.; Burr Ridge, Ill.; Dubuque, Iowa: WCB; Boston, Mass.; Burr Ridge, Ill.; Dubuque, Iowa: McGraw-Hill, 1999
Кільк.характеристики :XII, 500 p.: il.
Примітки : App.: p. 416-481. - Gloss.: p. 482-493. - Ind.: p. 495-499. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-697-29510-9: 035.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23 + 75.081
Предметні рубрики: Харчування-- Гігієна
Спорт-- Фізіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Professor Emeritus Melvin H. Williams received his Ph. D. in Physical Education from the University of Maryland. His major research focus has been the effect of nutritional, pharmacological, and physiological ergogenic aids on physical performance.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 613.2/В 80
Автор(и) :
Уніф. заголовок форми :Україна. Закони.
Назва : Про захист прав споживачів : Закон України : від 15 грудня 1993 р. №3682-XII
Місце публікування : Вплив харчування на здоров'я людини: підручник/ В. П. Пішак [та ін.] ; за ред. М. М. Радька. - Чернівці: Книги-XXI, 2006. - С. 409-429. - ISBN 966-8653-45-9 (Шифр 613.2/В 80-845428). - ISBN 966-8653-45-9
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Споживачі-- Захист прав-- Закони і постанови --Україна, 1993
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 24
Автор(и) : Гаубер-Швенк, Габі, Швенк М.
Назва : Харчування: dtv-Atlas
Вихідні дані : К.: Знання-Прес, 2004
Кільк.характеристики :184 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183
ISBN, Ціна 966-7767-65-5: 30.60 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Дієти-- Продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W26
Автор(и) : Wardlaw, Gordon M., Insel, Paul M.
Назва : Perspectives in Nutrition . -3rd ed.
Вихідні дані : St. Louis; Baltimore; Boston: Mosby, 1995
Кільк.характеристики :[989] p. pag. var.: ill.
Примітки : ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-8151-9072-7: 060.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: The text discusses some of the most interesting and important elements of nutrition and food consumption to help you understand both how your body works and how your food choices affect your health.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К17
Автор(и) : Калинский, Михаил Иванович
Назва : Питание. Здоровье. Двигательная активность
Вихідні дані : К.: Наук. думка, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 156-173. - Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-12-001754-1: 3.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: В доступной форме систематизированы сведения по проблемам питания и двигательной активности человека, о значении рационального питания для сохранения здоровья. Приведены программы аэробных упражнений: тренирующей ходьбы, оздоровительного бега, плавания, езды на велосипеде. Описано, как нужно питаться спортсмену и физкультурнику.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М80
Автор(и) : Морозкина, Татьяна Сергеевна, Шкребнева И. И.
Назва : Питание для здоровья и во вред
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1991
Кільк.характеристики :79 с.: ил.
ISBN, Ціна 5-345-00563-X: 2.00 р.
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Анотація: В популярной форме изложены вопросы рационального питания.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Ф47
Автор(и) : Фещенко, Петр Иванович
Назва : Целебные свойства природы
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :167 с.: ил.
ISBN, Ціна 5-337-00601-0: 1.45 р.
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Фітотерапія
Природа
Туризм
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості грунту--свойства почвы--властивості води--свойства воды--атмосфера--цілющі властивості рослин--целебные свойства растений--туризм--рекреація--рекреация--гриби--грибы--мікроорганізми--микроорганизмы--цілющий вплив тварин--целебное влияние животных--цілющий вплив природи--целебное влияние природы
Анотація: Благотворное влияние природы на организм человека.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В75
Автор(и) : Воробьев, Рудольф Ильич
Назва : Питание и здоровье
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1990
Кільк.характеристики :160 с.: ил.
Серія: Научно-популярная медицинская литература
Примітки : Прил.: с. 143-155
ISBN, Ціна 5-225-00359-1: 8.00, 0.40 р, грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рациональное питание--раціональне харчування--диетология--дієтологія--гигиена питания--гігієна харчування--лечебное питание--лікувальне харчування
Анотація: В книге рассказывается о значении питания для жизнедеятельности организма. Читатели узнают, как правильно питаться, чтобы сохранить здоровье и работоспособность, о пользе и вреде витаминов, мясной, жирной и сладкой пищи при нерациональном их потреблении.
Примірники : всього : ФОНД(2), АБ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С65
Автор(и) : Сорока, Николай Федорович
Назва : Питание и здоровье
Вихідні дані : Минск: Беларусь, 1994
Кільк.характеристики :350 с.: ил.
Примітки : Прил.: с. 333-346. - Лит.: с. 347
ISBN, Ціна 5-338-01115-8: 83000.00 крб
УДК : 613.2 + 615.874
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рациональное питание--раціональне харчування--профилактика заболеваний--профілактика захворювань--диетическое питание--дієтичне харчування--диеты--дієти--лечебное питание--лікувальне харчування
Анотація: Книга написана врачом, специалистом по внутренним болезням, и посвящена проблемам питания здоровых и больных людей в современных условиях.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВСМЛ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ВСМЛ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/А35
Автор(и) : Столмакова, Ганна Іванівна, Мартинюк, Іван Онуфрієвич, Штабський, Борис Михайлович, Ладанівський, Роман Іванович
Назва : Азбука харчування. Профілактичне харчування : [довідник
Вихідні дані : Львів: Світ, 1993
Кільк.характеристики :199 с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 177-195. - Літ.: с. 196-197. - Авт. зазначено на звороті тит. арк
ISBN, Ціна 5-7773-0070-7: 50.000 крб
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування-- Профілактика
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): забруднення харчових продуктів--забруднення хімічними речовинами--забруднення важкими металами--забруднення пестицидами--забруднення нітратами--лікувально-профілактичне харчування--захисна роль їжі--харчування при ризику захворювань--харчові інфекції--харчові отруєння
Анотація: Наведено рекомендації з профілактики захворювань, що виникають внаслідок вживання харчових продуктів, забруднених шкідливими речовинами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Р18
Автор(и) : Райли, Джиллиан
Назва : Как есть меньше : преодолеваем пищевую зависимость
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2019
Кільк.характеристики :249, [1] с
Примітки : Примеч.: с. 248
ISBN, Ціна 978-611-01-1192-8: 190.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевая зависимость--харчова залежність--харчові звичкі--пищевые привычки--рацион питания--раціон харчування--зависимость от еды--залежність від іжі--голод
Анотація: Книга поможет преодолеть пищевую зависимость, как бы она не проявлялась. Вы сможете развить контроль над своими пищевыми привычками, сбросить вес и удерживать его на стабильном уровне.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М19
Автор(и) : Маловичко, Анатолий
Назва : Очищение печени и желудочно-кишечного тракта. Продлите свою молодость!
Вихідні дані : Санкт-Петербург: Диля, 2004
Кільк.характеристики :272, [9] с.: ил.
Серія: Хочу быть здоровым!
Примітки : Лит.: с. 260-261
ISBN, Ціна 5-8174-0288-2: 7.00 грн.
УДК : 613.2 + 613.26/292+616.36+616.33
ББК : 53.59
Предметні рубрики: Народна медицина-- Раціональне харчування
Печінка-- Хвороби-- Харчування
Шлунок-- Хвороби-- Харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вредные белки--шкідливі білки--жиры--жири--сахар--цукор--пищеварение--травлення--питание для очищения печени--харчування для очищення печінки
Анотація: В книге собрана информация по очищению желудочно-кишечного тракта, печени, эндокринной системы, очищению всего организма на клеточном уровне и многое другое, что необходимо для оздоровления. Эта книга должна объединить вокруг себя самых разных людей, ее идеи должны стать поводом для полного изменения жизни человека. Вы убедитесь, что физическое очищение и здоровье немыслимы без духовного очищения и веры. Этот постулат делает систему автора уникальной, отличает ее от других систем, результаты применения которых исчезают, как только вы перестаете делать определенные процедуры. Очищение по Маловичко принесет вам устойчивые результаты, потому что зиждется на вечных ценностях, которые необходимы человечеству для выживания.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 29
Автор(и) : Мартинчик, Арсений Николаевич, Маев, Игорь Вениаминович, Янушевич, Олег Олегович
Назва : Общая нутрициология : учеб. пособ.
Вихідні дані : Москва: МЕДпресс-информ, 2005
Кільк.характеристики :392 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392
ISBN, Ціна 5-98322-075-6: 66.85 грн.
УДК : 613.2 + 613.2+612.39
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Нутріціологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): белки--білки--жиры--жири--углеводы--вуглеводи--витамины--вітаміни--минеральные вещества--мінеральні речовини--физиология пищеварения--фізіологія травлення--эпидемиология питания--епідеміологія харчування--биомаркеры пищевого статуса--біомаркери харчового статусу
Анотація: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Б 81
Автор(и) : Бонд, Джефф
Назва : Естественное питание. Как питаться в соответствии с нашей генетической программой
Вихідні дані : Москва: Айрис-пресс, 2003
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 309-317. - Лит.: с. 318. - Слов. терминов: с. 319-330
ISBN, Ціна 5-8112-0419-1: 32.40 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування-- Гігієна-- Генетика
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): питание--естественное питание--природне харчування--питание и история человечества--харчування і історія людства--оптимальный рацион питания--оптимальний раціон харчування--пищевые пристрастия--харчові уподобання--правила естественного питания--правила природного харчування--генетические измененные продукты--генетично змінені продукти--питание и болезни--харчування і хвороби--дневной рацион пищи--денний раціон харчування--физические нагрузки и питание--фізичні навантаження і харчування--полезные продукты--корисні продукти--гликемические индексы--глікемічні індекси
Анотація: Описание уникальной системы питания, которая соответствует генетической программе человека, научное обоснование рационов питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С51
Автор(и) : Смоляр, Володимир Іванович
Назва : Харчова експертиза
Вихідні дані : Київ: Здоров'я, 2005
Кільк.характеристики :448[3] с.: іл.
Примітки : Дод.: с. 315-442. - Л-ра: с. 443-447
ISBN, Ціна 5-311-01375-3: 45.00 грн.
УДК : 613.2 + 613.26/292
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Експертиза
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова експертиза--органолептичні методи експертизи--проби харчових продуктів--спеціальна експертиза харчових продуктів--ідентифікація харчових продуктів--фальсифікація харчових продуктів
Анотація: У підручнику викладено методологію оцінювання якості і безпеки харчових продуктів. У І розділі уперше висвітлено історію розвитку харчової експертизи у світі. У ІІ розділі викладено основи оцінювання якості й безпеки окремих груп харчових продуктів, а також проведення радіоактивної експертизи харчових продуктів. У ІІІ розділі викладено проблеми ідентифікації та особливості викривання фальсифікацій продуктів. Для студентів вузів харчової промисловості та експертів харчових продуктів, спеціалістів з гігієни харчування.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х227
Автор(и) : Самур П. К., Кінг К.
Назва : Харчування у педіатрії : пер. з англ. . -4-е вид.
Вихідні дані : Львів: Медицина світу, 2012
Кільк.характеристики :562, [10] с.: іл.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-966-7475-31-4: 60.00 грн.
УДК : 613.2 + 613.22
ББК : Р128.37
Предметні рубрики: Педіатрія-- Харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування у преконцепційному періоді--харчування у пренатальному періоді--оцінка нутритивного статусу--харчування у віці немовляти--харчування до підліткового віку--гіперчутливість до їжі--генетичний скринінг--ентеральне та парентеральне харчування --фітотерапія у педіатрії
Анотація: Книга містить зрозумілу і практичну інформацію та охоплює найновіші клінічні дослідження і практичні рекомендації, адекватну інформацію про харчування окремих груп дітей і пацієнтів для представників усіх медичних спеціальностей.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К89
Автор(и) : Кузьмінська О. В., Червона М. С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : Київ: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді, 2005
Кільк.характеристики :124, [5] с.: іл.
Серія: Бібліотечка слухача курсів підвищення кваліфікації Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту
Примітки : Л-ра: с. 123
ISBN, Ціна 966-7902-71-4: 15.00 грн.
УДК : 613.2
ББК : 51.28р
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Молодь
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): раціональне харчування--склад раціону--вплив радіаційного чинника--харчування та краса--надлишкова вага--розумова працездатність
Анотація: У монографії викладені основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: функції їжі, закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування. Для широкого кола читачів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)