Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=636.03<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/М99
Автор(и) : Тимченко, Олександр Григорович, Зубець, Михайло Васильович, Козир, Володимир Семенович, Мусієнко В. С.
Назва : М'ясне скотарство
Вихідні дані : К.: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :189 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00720-3: 2.60 р.
УДК : 636.03
ББК : 45.6
Предметні рубрики: М'ясне скотарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): породи м'ясної худоби--породы мясного скота--племінна робота--племенная работа--відтворення стада--воспроизводство стада--годівля худоби--кормление скота--утримання худоби--содержание скота--організація праці--организация труда
Анотація: Розглянуто стан, шляхи і методи збільшення виробництва яловичини.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/Б70
Автор(и) : Болгов, Анатолий Ефремович, Карманова, Екатерина Петровна, Дубровский, Алексей Орестович
Назва : Отбор скота по технологическим признакам
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1980
Кільк.характеристики :176 с.: ил.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 636.03
ББК : 46.0
Предметні рубрики: Племінне тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологические признаки скота--технологічні ознаки худоби--машинное доение--машинне доїння--маститы коров--мастити корів--плодовитость крупного рогатого скота--плідність великої рогатої худоби--зоотехническая оценка быков--зоотехнічна оцінка бугаїв--айширская порода--айшірська порода
Анотація: Характеристика основных технологических признаков молочного скота.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/С42
Автор(и) : Сабанцев, Михаил Васильевич, Сероусов, Михаил Власьевич
Назва : Повышение жирномолочности коров
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1978
Кільк.характеристики :191 с.: табл., фот.
Примітки : Лит.: с. 183-190
Ціна : 0.45 р.
УДК : 636.03
ББК : 46.0
Предметні рубрики: Велика рогата худоба
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): разведение помесных животных--розведення помісних тварин--межпородное скрещивание--міжпородне схрещування--создание жирномолочных стад--створення жирномолочних стад--интерьер помесных животных--інтер'єр помісних тварин--разведение помесей джерсейских пород--розведення помісей джерсейських порід--молочная продуктивность коров-помесей--молочна продуктивність корів-помісей
Анотація: Описан опыт разведения помесных двухпородных и трехпородных животных полученных в различных вариантах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/П79
Назва : Продуктивное животноводство США
Паралельн. назви :Introduction to livestock produktion
Вихідні дані : М.: Колос, 1968
Кільк.характеристики :512 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав
Ціна : 3.03 р.
УДК : 636.03
ББК : 45.6-6
Предметні рубрики: Тваринництво --США
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти тваринництва--продукты животноводства--типи сільськогосподарських тварин--типы сельскохозяйственных животных--успадкування ознак--наследование признаков--відбір--отбор--фізіологія тварин--физиология животных--годівля тварин--кормление животных--утримання тварин--содержание животных
Анотація: Характеристика продуктов животноводства, описание типов и пород сельскохозяйственных животных, вопросы наследования продуктивных качеств, селекция и разведение, физиология продуктивности, кормление и содержание животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/Г96
Автор(и) : Гусева, Клавдия Михайловна
Назва : Производство продуктов животноводства в личном хозяйстве
Вихідні дані : М.: Моск. рабочий, 1987
Кільк.характеристики :237 с.: рис., табл.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 636.03
ББК : 45.4
Предметні рубрики: Тваринництво-- Домашні тварини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): выращивание поросенка--вирощування поросяти--содержание коровы--утримання корови--содержание коз--утримання кіз--содержание овец--утримання овець--домашнее кролиководство--домашнє кролівництво--содержание птицы--утримання птиці--заготовка кормов--заготівля кормів--продукты животноводства--продукти тваринництва--забой животных--забій тварин
Анотація: Даются подробные советы по организации содержания скота и птицы, рассказывается о способах получения высококачественной продукции животноводства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/Б48
Автор(и) : Береза, Иван Григорьевич
Назва : Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 250-254
Ціна : 0.55 р.
УДК : 636.03
ББК : 45.6
Предметні рубрики: Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготовки сельскохозяйственных животных--заготівлі сільськогосподарських тварин--мясная продуктивность--м'ясна продуктивність--предубойная подготовка--передзабійна підготівка--убой животных--забій тварин--транспортирование скота--транспортування худоби--качество мяса животных--якість м'яса тварин--нормы выхода мяса--норми виходу м'яса--сроки хранения мяса--терміни зберігання м'яса--потери мясной продукции--втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыто влияние технологии предубойной подготовки и особенностей транспортировки скота и физиологическое состояние, качество мяса животных.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/Т38
Автор(и) : Бурлака В. А., Борщенко В. В., Микитюк В. М., Кривий М. М.
Назва : Технологія виробництва продукції тваринництва : курс лекцій
Вихідні дані : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство аграрної політики і продовольства України, Житомирський національний агроекологічний університет
Примітки : Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167
Ціна : 30.00 грн
УДК : 636.03
ББК : 46-6
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--продукты питания--анатомія сільськогосподарських тварин--анатомия сельскохозяйственных животных--фізіологія сільськогосподарських тварин--физиология сельскохозяйственных животных--розведення сільськогосподарських тварин--разведение сельскохозяйственных животных--поживність кормів--питательность кормов--живлення тварин--питание животных--норми годівлі--нормы кормления--кормова база--кормовая база--виробництво свинини--производство свинины--виробництво продукції вівчарства--производство продукции овцеводства--виробництво продукції птахівництва--производство продукции птицеводства
Анотація: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)