Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.5.03<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.03/Я66
Автор(и) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук, Людмила Василівна, Дроменко, Олена Борисівна
Назва : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл., схеми, мал.
Примітки : Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303
ISBN, Ціна 978-966-364-765-4: 164.00 грн
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Фізико-хімічна біологія
М'ясні продукти-- Біохімія-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо сільськогосподарських тварин--біохімія м'язової тканини--біохімія сполучних тканин--біохімія крові--біохімія нервової тканини--біохімія внутрішніх органів--біохімія ендокринних залоз--біохімія яйця--зміни біохімічних властивостей--фізичні властивості м'яса--хімічний склад м'яса--біологічна цінність м'яса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.03/Н63
Автор(и) : Николаенко, Анатолий Федосеевич
Назва : Организация безотходного производства в мясной промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :248 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 243-246
ISBN, Ціна 5-337-00758-0: 0.80 крб.
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Вторинні ресурси-- Використання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--вторичные ресурсы--вторинні ресурси--мясная отрасль--м'ясна галузь--непищевое мясное сырье--нехарчова м'ясна сировина--кровь пищевая--харчова кров--костное сырье--сировина із костей--вторичное мясное сырье--вторинна м'ясна сировина
Анотація: Изложены теоретические и практические вопросы организации безотходного производства в мясной промышленности.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)