Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.51/54<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/54/Д69
Назва : Дорогоцінна енциклопедія українського застілля
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2008
Кільк.характеристики :671, [1] с.: мал.
ISBN, Ціна 978-966-338-456-6: 25.50 грн
УДК : 641.51/54
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Етикет --Україна
Кухня українська
Дозвілля
Географіч. рубрики:
Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш!
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/54/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Технология производства продукции общественного питания : общая часть : учебник
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1991
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 196-197
ISBN, Ціна 5-11-002014-0: 2.20 р.
УДК : 641.51/54
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--технологія виробництва--технология производства--характеристика мясных продуктов--характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/54/К75
Автор(и) : Кочерга, Александр Иванович, Галиева, Элла Геннадиевна, Кочерга, Анна Антоновна
Назва : Народная кухня . -2-е изд., испр. и перераб.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1994
Кільк.характеристики :431, [1] с
ISBN, Ціна 5-337-01518-4: 10.00 грн
УДК : 641.51/54
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--народна кулінарія--рецепты приготовления пищи--рецепти приготування їжі--технология приготовления пищи--технологія приготування їжі
Анотація: Рецепты (их приведено около 1000) и технология приготовления пищи с характерными особенностями кулинарного искусства.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)