Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.55(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :467, [1] с.: фот. кольор., табл.
Колективи : Полтавський університет споживчої кооперації України
Примітки : Дод.: с. 463-467
ISBN, Ціна 966-351-080-3: 280.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологічні процеси
Кулінарія-- Приготування-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад харчових продуктів--білки--жири--вуглеводи--вітаміни--теплова обробка харчових продуктів--технологічна обробка продуктів тваринництва--продукти харчування--кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Назва : Помічник кухаря : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с 340-341
ISBN, Ціна 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)