Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=641.56(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Дуденко Н. В., Павлоцкая Л. Ф., Димитриевич Л. Р.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 1: Физиологические основы диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :430, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 431
ISBN, Ціна 978-966-680-580-8: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8) + 613.2.03(075.8)
ББК : 36.996я73 + 28.073я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): процессы переваривания пищи--процеси перетравлення їжі--виды питания--види харчування--питание здорового человека--харчування здорової людини--питание больного человека--харчування хворої людини--биологически активные вещества--біологічно активні речовини--лечебное питание при заболеваниях--лікувальне харчування при захворюваннях--функциональные продукты--функціональні продукти--энпиты--енпіти--заменители сахара--замінники цукру--диетические продукты--дієтичні продукти--блюда лечебного питания--страви лікувального харчування--использование специй--використання спецій--использование овощей--використання овочів--использование плодов--використання плодів--диетические рационы--дієтичні раціони--базисные диеты--базисні дієти--номерная система диет--номерна система дієт
Анотація: Дана характеристика разных групп продуктов, их использования в диетическом питании, раскрыты особенности диетотерапии некоторых заболеваний в условиях санаторно-курортных учреждений.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/У67
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколоївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий Ж. А.
Назва : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2015
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 202-278
ISBN, Ціна 978-966-680-724-6: 121.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Якість
Лікувальна кулінарія-- Продовольча безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): раціональне харчування--рациональное питание--лікувально-профілактичне харчування--лечебно-профилактическое питание--лікувальні дієти--лечебные диеты--безпека кулінарної продукції--безопасность кулинарной продукции--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--харчоблоки лікувальних закладів--пищеблоки лечебных заведений--організація харчування--организация питания--заготівельні підприємства--заготовительные предприятия--меню-замовлення--меню-заказ--оформлення техологічних карт --оформление технологических карт--автоматизоване робоче місце медсестри--автоматизированное рабочее место медсестры--складання дієт--составление диет--гігієнічні норми --гигиенические нормы
Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)