Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>U=642.5-054.6(100)(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(и) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Назва : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Ціна 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)