Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663.4<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Б93
Автор(и) : Бут, Сергій Анатолійович
Назва : Удосконалення процесів і обладнання у виробництвах солодів і пива : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :263, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Бібліогр.: с. 246-263
ISBN, Ціна 978-617-7278-69-5: 130.00 грн
УДК : 663.4
ББК : 36.870
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): матеріальні сировинні потоки--виробництво солоду--виробництво пива--генерування пари--енергетичні потоки--хімічна енергія--теплові машини-двигуни--теплові насоси--енергозбереження--конвеєри--екологія пивоваріння
Анотація: Матеріальні сировинні потоки як першоджерела енергетичних потенціалів, особливості трансформації енергетичних і матеріальних потоків, що стосуються виробництва солодів і пива.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Г 52
Автор(и) : Главачек, Франтишек, Лхотский, Алоис
Назва : Пивоварение
Паралельн. назви :Pivovarstvi
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :624 с.: рис., табл.
Ціна : 3.10 р.
УДК : 663.4
ББК : 36.876
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія-- Обладнанння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварное производство--пивоваренное сырье--пивоварна сировина--солод--хмель--хміль--охмеленное сусло--охмелене сусло--пивоваренные дрожжи--пивоварні дріжжі--технология брожения--технологія бродіння--молодое пиво--молоде пиво--розлив пива--фильтрация пива--фільтрація пива--пастеризация пива--пастеризація пива--виды пива--види пива--диетическое пиво--дієтичне пиво--диабетическое пиво--діабетичне пиво--пивоваренное оборудование--пивоварне обладнання
Анотація: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)