Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.02(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/П 37
Автор(и) : Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Назва : Теоретичні основи технологій харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :640 с.: рис., табл.
Колективи : Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примітки : Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615
ISBN, Ціна 966-364-175-4: 035.20 грн
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/Т38
Автор(и) : Ковальская, Людмила Павловна, Мелькина, Галина Михайловна, Шебершнева, Нелли Николаевна, Шикина, Валентина Сергеевна
Назва : Технология пищевых производств : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000-195-X: 0.90 р.
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36я723
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандартизация пищевых продуктов--стандартизація харчових продуктів --технология хлебопечения--технологія хліба--технология сахара--технологія цукру--производство крахмала--виробництво крохмалу--технология конфет--технологія конфет--халва--мармелад--пастила--этиловый спирт--етиловий спирт--технология водки--технологія горілки--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина--растительное масло--рослинна олія--маргарин--животные жиры--тваринні жири--консервирование плодов--консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/К 93
Автор(и) : Лукин, Олег Григорьевич, Вельтищев, Вячеслав Николаевич, Березовский, Юрий Михайлович, Калачев, Михаил Владимирович
Назва : Курсовое и дипломное проектирование технологического оборудования пищевых производств : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :269 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 232-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-268. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-001159-9: 0.90 р.
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36.81-5я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання-- Дипломне проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): тематика курсовых проектов--тематика курсових проектів--графическая часть проекта--графічна частина проекту--расчетно-пояснительная часть проекта--розрахунково-пояснювальна частина проекту--инженерное творчество--інженерна творчість--организация курсового проекта--організація курсового проекту--защита дипломного проекта--захист дипломного проекту--организация курсового проекта--організація курсового проекту
Анотація: Приведены методические материалы, необходимые студентам механических факультетов для работы над курсовым и дипломным проектом.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)