Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.8.03(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.03(075.8)/К61
Автор(и) : Колтунов, Віктор Андрійович, Бєлінська, Євгенія Вікторівна
Назва : Технологія зберігання продовольчих товарів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2014
Кільк.характеристики :134, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 134-136
ISBN, Ціна 978-617-673-250-1: 41.00, 67.20, грн
УДК : 664.8.03(075.8)
ББК : 36-909я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Зберігання-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зберігання продовольчих товарів--хранение продовольственных товаров--стійкість рослинної сировини--стойкость растительного сырья--якість продовольчих товарів--качество продовольственных товаров--хімічний склад продовольчих товарів--химический состав продовольствнных товаров--склад сировини--состав сырья--властивості продовольчих товарів--свойства продовольственных тваров
Анотація: Комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, вплив деяких факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.03(075.8)/Ф50
Автор(и) : Соколенко А. І., Піддубний В. А., Гіджеліцький В. М., Шевченко О. Ю.
Назва : Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів : підручник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2015
Кільк.характеристики :324, [2] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 322-324
ISBN, Ціна 978-617-7278-05-3: 150.00 грн
УДК : 664.8.03(075.8)
ББК : 36-909я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Обробка-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): теплова стерилізація --теплова пастеризація--хімічні методи оброблення--мікробіологічні методи оброблення--фізичні методи оброблення--вакуумна обробка середовища--технології різкого зниження тиску--активність води--стабілізація продукції
Анотація: Енергетичні поля впливу, оброблення харчових продуктів опроміненням, змінним електричним струмом, магнітними полями, акустичними методами, а також засобами стерилізації.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)