Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десерты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 23
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-23 
1.
36.997
К 45


   
    Китайская, корейская, японская кухня [] / [сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - Х. : Фолио, 2004. - 352 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-2484-7 : 7.30 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Национальні традиції--Китай--Корея--Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- восточная кухня -- східна кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из сои -- страви з сої -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из морепродуктов -- страви з морепродуктів -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- десерты -- десерти
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, И.А. \сост.\; Бублик, Б.Ф. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.997
П68


   
    Праздничный стол [] / [сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISSN 9789-6603. - ISBN 966-03-3077-4 : 08.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- бутерброды -- бутерброди -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- вторые блюда -- другі страви -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- новогодные блюда -- новорічні страви -- рождественские блюда -- різдвяні страви -- блюда на масленицу -- страви на масляну -- пасхальные блюда -- великодні страви -- блюда на праздник Петра и Павла -- страви на св'ято Петра і Павла -- блюда на праздник Спаса -- страви на св'ято Спаса
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Таболкин , Дмитрий Владимирович \сост.\; Иовлева, Татьяна Васильевна \сост.\; Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
36.991
Н 27


   
    Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
32.997
Т 12


    Табаков, Антон Олегович.
    Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
УДК
ББК 32.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.5(031)
К 13


    Кадзуко, Эми.
    Практическая энциклопедия японской кухни [] : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты / Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 254, [2] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 248-254. - ISBN 978-5-8029-2601-7 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня японська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
суши -- чайная церемония -- японские продукты -- рисовые продукты -- сушеные бобы -- глютеновые продукты -- водоросли -- водорості -- соусы -- моллюски -- овощные блюда -- овочеві страви -- рибные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- десерты -- выпечка -- випічка
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фукуока, Ясуко; Иванов, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.56(031)
Б 71


   
    Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, И. А. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.564:613.261
В53


    Висьневска-Рошковска, Кинга.
    Вегетарианство. Вегетарианские блюда [] / К. Висьневска-Рошковска, В. Пиотровякова ; [пер. с пол. С. Н. Гульянц ; предисл. А. С. Богдан]. - Минск : Полымя, 1992. - 445, [3] с. : ил., табл. - Алф. указ. блюд: с. 429-444. - ISBN 5-345-00470-6 : 5.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Вегетаріанство--Вегетаріанська кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
физиология питания -- фізіологія харчування -- голодание -- голодування -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- бутерброды -- бутерброди -- мучные блюда -- борошняні страви -- супы -- супи -- соусы -- десерты -- десерти -- напитки -- напої
Анотація: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пиотровякова, Ванда; Гульянц, С. Н. \пер.\; Богдан, А. С. \авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

9.
641.5
М16


    McNair, James.
    Custards, mousses & puddings [Текст] / James McNair ; phot. by James McNair. - San Francisco : Chronicle books, 1992. - 96 p. - ISBN 0-87701-829-4 : 100000.00 крб
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
їжа -- еда -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- десерти -- десерты -- пудінги -- пудинги -- солодка випічка -- сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
McNair, James \ill.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

10.
641.5(477)
Д79


    Дубовис, Григорий Александрович.
    Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-23 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)