Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рецептуры блюд<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664
Б87


    Брасько, Ю. М.
    Технология продуктов общественного питания [] : учеб.-практ. пособие / Ю. М. Брасько. - Киев : Центр учеб. лит., 2017. - 253, [3] с. : табл., рис. - Прил.: с. 67. - Лит.: с.255. - ISBN 978-611-01-0899-7 : 145.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Громадське харчування--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
механическая обработка продуктов -- механічна обробка продуктів -- тепловая кулинарная обработка продуктов -- теплова кулінарна обробка продуктів -- расчет расхода сырья -- розрахунок витрат сировини -- нормы взаимозаменяемости продуктов -- норми взаємозамінності продуктів -- рецептуры блюд -- рецептури блюд -- технологии блюд -- технології блюд -- нормы выхода крупнокусковых полуфабрикатов -- норми виходу великошматкових напівфабрикатів -- кулинарное использование полуфабрикатов -- кулінарне використання напівфабрикатів -- пищевые обработанные субпродукты -- харчові оброблені субпродукти -- определение количества порций изделий -- визначення кількісті порцій виробів -- определение массы нетто -- визначення маси нетто -- определение массы брутто -- визначення маси брутто -- определение выхода готовых изделий -- визначення виходу готових виробів
Анотація: Методические рекомендации к решению задач и ситуаций различных типов по основным разделам технологии продукции общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.55
А 18


    Авдеев, Павел Яковлевич.
    Домашнее питание: вкусно, экономно, разнообразно [] / П. Я. Авдеев. - 2-е изд. - Минск : Полымя, 1992. - 207 с. : рис. - Лит.: с. 206. - ISBN 5-345-00392-0 : 55.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- компоненты пищи -- компоненти їжі -- гигиена приготовления пищи -- гігієна приготовування їжі -- рациональное меню -- раціональне меню -- рецептуры блюд -- рецептури страв -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня
Анотація: Рассказывается о том, как рационально использовать продукты, о резервах экономии и домашнем питании, приготовление блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ФОНД (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)