Пошуковий запит: <.>S=Економіка харчової промисловості<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Петруха, С. В. Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України [Текст] / С. В. Петруха, М. М. Колотуша> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 4. - С. 118-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості Кл.слова (ненормовані): Харчова промисловість -- Хлібопекарська підгалузь -- Прибуток, збиток
Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Колотуша, М.М. Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Петруха, С. Методологія комплексного аналізу інноваційної активності вітчизняної харчової індустрії [Текст] / С. Петруха, М. Колотуша> // Економіст : літопис подій, особистості, ідеї, аналітика й дослідження. - К. : Філії ЗАТ Холдингова компанія "БЛІЦ-ІНФОРМ", 2007. - N 4. - С. 50-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості Україна Кл.слова (ненормовані): інноваційна активність
Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Колотуша, М. Є примірники у відділах:
всього 2 : ФП (1), ВВ (1) Вільні: ФП (1), ВВ (1)
Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Порядку видачі екслуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки і реалізації харчових продуктів: Постанова Кабінету Міністрів України від 12 трав. 2007 р. № 712 [Текст]> // Офіційний вісник України : Збірник нормативно-правових актів. - К. : Головне державне об'єднання правової інформації, 2007. - N 37. - С. 99-103.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
Утримувачі документа: ЖОУНБ Є примірники у відділах:
всього 1 : БГ (1) Вільні: БГ (1)
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Шумейко, В. Тенденції у формуванні маркетингової товарної політики олійно- жирових підприємств [] / В. Шумейко> // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 1. - С. 36-39. - Бібліогр. в кінці ст.
. - ISSN 1606-3732 Рубрики: Економіка харчової промисловості Кл.слова (ненормовані): олійна культура -- виробництво соняшнику -- товарна політика
Утримувачі документа: ЖОУНБ Є примірники у відділах:
всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Кощій, О. Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні [] / О. Кощій> // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 3. - С. 40-44
. - ISSN 1606-3732 Рубрики: Економіка харчової промисловості Кл.слова (ненормовані): продукти харчування
Утримувачі документа: ЖОУНБ Є примірники у відділах:
всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Шевченко, О. О. Принципи регулювання продовольчої безпеки на національному рівні [Текст] / О. О. Шевченко> // Економіка та держава : Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 12. - С. 82-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
Утримувачі документа: ЖОУНБ Є примірники у відділах:
всього 1 : ФП (1) Вільні: ФП (1)
Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Мороз, Л. Стратегії та джерела формування конкурентних переваг на українському ринку пива [] / Л. Мороз, ю. Савченко> // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 6. - С. 18-23. - Бібліогр. в кінці ст.
. - ISSN 1606-3732 Рубрики: Економіка харчової промисловості
Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Савченко, ю. Є примірники у відділах:
всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
| 338.439(477) М80
Мороз, О. В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством [] / О. В. Мороз, І. В. Шварц. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 137 с. : табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - ISBN 966-641-197-0 : 006.00 грнББК 65.9(4УКР)306.7-2 Рубрики: Економіка підприємств Економіка харчової промисловості Антикризове управління--М'ясопереробна промисловість Кл.слова (ненормовані): м'ясна промисловість -- інституціональний аналіз -- институциональний анализ -- превентивне антикризове управління -- превентивне антикризовое управление Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством.
Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Шварц, І.В.
Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) Знайти схожі
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Пляскіна, А. І. Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчової галузі [Текст] / А. І. Пляскіна> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2008. - N 2. - С. 31-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
Утримувачі документа: ЖОУНБ Є примірники у відділах:
всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1)
Знайти схожі
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Савченко, О. Проблеми та перспективи регіонального розвитку продовольчого комплексу України [Текст] / О. Савченко> // Економіка України : політико-економічний. - 2008. - №4. - С. 91-93
Рец. на Продовольчий комплекс України : стан і перспективи розвитку. - К.: Наукова думка , 2007.- 276с. . - ISSN 0131-775Х Рубрики: економіка регіональна економіка харчової промисловості
Утримувачі документа: ЖОУНБ
Знайти схожі
|
|
|