Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Економіка харчової промисловості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.


    Петруха, С. В.
    Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України [Текст] / С. В. Петруха, М. М. Колотуша // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 4. - С. 118-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
Кл.слова (ненормовані):
Харчова промисловість -- Хлібопекарська підгалузь -- Прибуток, збиток

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Колотуша, М.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

2.


    Петруха, С.
    Методологія комплексного аналізу інноваційної активності вітчизняної харчової індустрії [Текст] / С. Петруха, М. Колотуша // Економіст : літопис подій, особистості, ідеї, аналітика й дослідження. - К. : Філії ЗАТ Холдингова компанія "БЛІЦ-ІНФОРМ", 2007. - N 4. - С. 50-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   Україна
Кл.слова (ненормовані):
інноваційна активність

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Колотуша, М.

Є примірники у відділах: всього 2 : ФП (1), ВВ (1)
Вільні: ФП (1), ВВ (1)

Знайти схожі

3.


   
    Україна. Кабінет Міністрів. Постанова. Про затвердження Порядку видачі екслуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки і реалізації харчових продуктів: Постанова Кабінету Міністрів України від 12 трав. 2007 р. № 712 [Текст] // Офіційний вісник України : Збірник нормативно-правових актів. - К. : Головне державне об'єднання правової інформації, 2007. - N 37. - С. 99-103.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : БГ (1)
Вільні: БГ (1)

Знайти схожі

4.


    Шумейко, В.
    Тенденції у формуванні маркетингової товарної політики олійно- жирових підприємств [] / В. Шумейко // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 1. - С. 36-39. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
Кл.слова (ненормовані):
олійна культура -- виробництво соняшнику -- товарна політика

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Кощій, О.
    Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні [] / О. Кощій // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 3. - С. 40-44 . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Шевченко, О. О.
    Принципи регулювання продовольчої безпеки на національному рівні [Текст] / О. О. Шевченко // Економіка та держава : Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 12. - С. 82-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

7.


    Мороз, Л.
    Стратегії та джерела формування конкурентних переваг на українському ринку пива [] / Л. Мороз, ю. Савченко // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 6. - С. 18-23. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Савченко, ю.

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

8.
338.439(477)
М80


    Мороз, О. В.
    Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством [] / О. В. Мороз, І. В. Шварц. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 137 с. : табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - ISBN 966-641-197-0 : 006.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7-2
Рубрики: Економіка підприємств
   Економіка харчової промисловості

   Антикризове управління--М'ясопереробна промисловість

   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясна промисловість -- інституціональний аналіз -- институциональний анализ -- превентивне антикризове управління -- превентивне антикризовое управление
Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Шварц, І.В.
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

9.


    Пляскіна, А. І.
    Впровадження механізму гнучкого ціноутворення в харчової галузі [Текст] / А. І. Пляскіна // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2008. - N 2. - С. 31-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

10.


    Савченко, О.
    Проблеми та перспективи регіонального розвитку продовольчого комплексу України [Текст] / О. Савченко // Економіка України : політико-економічний. - 2008. - №4. - С. 91-93
Рец. на Продовольчий комплекс України : стан і перспективи розвитку. - К.: Наукова думка , 2007.- 276с.
. - ISSN 0131-775Х
Рубрики: економіка регіональна
   економіка харчової промисловості

   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)