Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=глазурування цукерок<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.144
К65


   
    Конфеты [] / [М. М. Истомина и др.]. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 294 с. : рис., табл. - (Современная технология). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 283-290. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Цукерки--Технологія --Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
конфеты -- конфетные массы -- цукеркові маси -- глазирование конфет -- глазурування цукерок -- помадные конфеты -- помадні цукерки -- пралиновые конфеты -- пралінові цукерки -- молочные конфеты -- молочні цукерки -- фруктовые конфеты -- фруктові цукерки -- фруктово-желейные конфеты -- фруктово-желейні цукерки -- сбивные конфеты -- збивні цукерки -- грильяжные конфеты -- грильяжні цукерки -- кремовые конфеты -- кремові цукерки -- ликерные конфеты -- лікерні цукерки -- марципановые конфеты -- марципанові цукерки
Анотація: Теоретические вопросы технологии производства конфет, описание и анализ технологических схем производства различных видов конфет.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Истомина, Мария Михайловна; Соколовская, Татьяна Авраамовна; Талейсник, Михал Александрович; Эйнгор, Михаил Беркович
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
664.144
К 27


    Карушева, Нина Васильевна.
    Технология производства конфет [] : учебник для проф.-техн. училищ / Н. В. Карушева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 215 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 211. - ISBN 5-10-000870-9 : 0.35 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Цукерки--Технологія виготовлення--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация конфет -- класифікація цукерок -- виготовлення цукерок -- производство конфет -- глазирование конфет -- глазурування цукерок -- завертывание конфет -- завертання цукерок -- упаковывание конфет -- пакування цукерок -- хранение конфет -- зберігання цукерок
Анотація: Приведены классификация конфет, способы подготовки сырья и схемы производства различных видов конфет.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)