Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Бережная, Юлия.
    Современные технологии подготовки воды: от энергетики к пищевой промышленности [] / Ю. Бережная // Вода і водоочисні технології = Water and water purifcation technologies. - 2017. - N 3. - С. 46-49 : фот. цв.
Рубрики: Вода--Якість--Енергозберігаючі технології
Кл.слова (ненормовані):
мембранные технологии водоподготовки -- мембранні технології водопідготовки -- производство пищевых продуктов -- виробництво харчових продуктів -- реконструкция водоочистных установок -- реконструкція водоочисних споруд -- нанофильтрация -- нанофільтрація -- электродеионизация -- електродеіонізація

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.
338.439:005.95](477)
Д27


    Дейнеко, Людмила Вікторівна.
    Харчова промисловість України: ефективність використання виробничих ресурсів та кадрового потенціалу [] / Л. В. Дейнеко, Е. І. Шелудько ; Нац. акад. наук України, ДУ "Ін-т економіки та прогнозування НАН України". - Київ : Ін-т економіки та прогнозування НАН України, 2013. - 119, [1] с. : іл. - Літ.: с. 95-98. - Дод.: с. 103-115. - ISBN 978-966-02-6997-2 : 20.00 грн
Пам'яті Вчителя - П. П. Борщевського
УДК
ББК 65.9(4УКР)304.25
Рубрики: Харчова промисловість--Економічний потенціал--Дослідження--Україна--Наукові видання
   Персонал--Управління--Дослідження--Україна--Наукове видання

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво харчових продуктів -- переробна промисловість -- сировинна база харчової промисловості -- експорт продовольства -- імпорт продовольства -- торгівля харчовими продуктами -- індекси харчового виробництва -- виробничі потужності -- інноваційні технології -- кадровий потенціал підприємства
Анотація: Проблеми ефективного використання виробничого та кадрового потенціалу харчової промисловості, тенденції та закономірності розвитку галузі в умовах сучасних трансформаційних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шелудько, Елла Ігорівна; Національна академія наук УкраїниДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.


    Кузьо, Наталя.
    Гнучкість, яка рятує виробництво автентичних продуктів [] / Н. Кузьо // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 20. - С. 18-19 : фот.
Рубрики: Продовольча безпека--Харчові виробництва
Кл.слова (ненормовані):
виробництво харчових продуктів -- гігієна харчових продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)