Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво шоколаду<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664.68(075.6)
Д72


    Драгилев, Абрам Иосифович.
    Практикум по расчетам оборудования кондитерского производства [] : учеб. пособие для учащихся сред. спец. учеб. заведений / А. И. Драгилев, Г. М. Невзоров. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 176 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Прил.: с. 173-175. - Лит.: с. 176. - ISBN 5-10-001448-2 : 0.35 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Кондитерські вироби--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
просеивающие машины -- просіювальні машини -- протирочные машины -- протиральні машини -- производство карамели -- виробництво карамелі -- производство конфет -- виробництво цукерок -- производство шоколада -- виробництво шоколаду -- производство мармелада -- виробництво мармеладу -- производство пастилы -- виробництво пастили -- производство мучных кондитерских изделий -- виробництво мучних кондитерських виробів
Анотація: Справочные материалы, расчетные формулы и задачи по определению производительности и подбору оборудования для производства кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Невзоров, Геннадий Михайлович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.


    Полякова, Регина.
    Ассорти для героя [] / Регина Полякова // Вокруг света. - 2020. - N 2. - С. 64-75
Рубрики: Шоколад--Харчові виробництва--Бельгія, 21 ст.
Кл.слова (ненормовані):
виробництво шоколаду -- производство шоколада -- шоколатье -- шоколатьє -- экспорт шоколада -- експорт шоколаду -- импорт шоколада -- імпорт шоколаду

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.


    Маценко, Г. О.
    З історії застосування бляхи (жерсті) у вітчизняній упаковці [] / Г. О. Маценко // Упаковка : журн. для виробників та споживачів тари і упаковки. - 2020. - N 6. - С. 57-61 : рис. - Літ. в кінці ст.
Рубрики: Упаковування--Матеріали
   Упаковування--Історія

Кл.слова (ненормовані):
виробництво консервів -- закупорювання коробок -- виробництво шоколаду -- виробництво макарон -- упаковування кондитерських виробів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.
36.86я72
Л84


    Лунин, Олег Григорьевич.
    Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности [] : учебник / О. Г. Лунин, А. И. Драгилев, А. Я. Черноиванник. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 383 с. : рис., табл. - Лит.: с. 381. - 0.95 р.
ББК 36.86я72
Рубрики: Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерские машины -- кондитерські машини -- кондитерские аппараты -- кондитерські апарати -- кондитерские поточные линии -- кондитерські потокові лінії -- переработка сырья -- переробка сировини -- производство карамели -- виробництво карамелі -- производство конфет -- виробництво цукерок -- производство шоколада -- виробництво шоколаду -- производство мармелада -- виробництво мармеладу -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- упаковка кондитерских изделий -- пакування кондитерських виробів
Анотація: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Драгилев, Абрам Иосифович; Черноиванник, Алексей Яковлевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
36.86
З-91


    Зубченко, Анатолий Васильевич.
    Влияние физико-химических процессов на качество кондитерских изделий [] : [монография] / А. В. Зубченко. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 296 с. : рис., табл. - Лит.: с. 286-291. - Предм. указ.: с. 292-294. - 3.40 р.
ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби--Якість--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- свойства кондитерского сырья -- властивості кондитерської сировини -- физико-химические процессы -- фізико-хімічні процеси -- производство шоколада -- виробництво шоколаду -- производство мармелада -- виробництво мармеладу -- производство карамели -- виробництво карамелі -- производство конфет -- виробництво цукерок -- производство печенья -- виробництво печіва
Анотація: Сведения по химическому составу и физико-химическим свойствам основного сырья, используемого при производстве кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)