Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=заморожування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-26 
1.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
635
З-18


    Закатова, Галина Николаевна.
    Высококачественные овощи: выращивание, заготовка, хранение [] / Г. Н. Закатова, В. С. Колодязная. - Л. : Лениздат, 1986. - 143 с. : табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Практичні посібники
   Овочі--Зберігання--Практичні посібники

   Овочі--Заготівля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
биологические основы качества овощей -- біологічні основи якості овочів -- показатели качества овощей -- показники якості овочів -- особенности послеуборочного периода -- особливості післязбирального періоду -- заготовка овощей -- заготівля овочів -- условия хранения овощей -- умови зберігання овочів -- условия замораживания овощей -- умови заморожування овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- капустные овощи -- капустяні овочі -- корнеплоды -- коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- плодовые овощи -- плодові овочі -- зеленные овощные растения -- зеленні овочеві рослини
Анотація: Технологии возделывания, заготовки и хранения овощей, исходя из требований к их качеству и с учетом биологических особенностей культур и сортов, степени механизации уборочных работ, уровня агротехники и способов хранения урожая.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колодязная, Валентина Степановна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Знайти схожі

3.
641.5(075.8)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
621.56:664.8.037.1(075.8)
Л72


    Лозовський, Анатолій Петрович.
    Основи холодильних технологій [] : навч. посіб. / А. П. Лозовський, О. М. Іванов. - Суми : Унів. кн., 2013. - 148, [2] с. : табл., рис. - Літ.: с. 147-148. - ISBN 978-966-680-614-0 : 50.00 грн
УДК
ББК 31.392я73 + 36.813.7я73
Рубрики: Холодильна техніка--Холодильні машини--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
термодинамічна система -- термодинамічний процес -- штучне охолодження -- другий закон термодинаміки -- цикл Карно -- парова холодильна машина -- двоступінчаста холодильна машина -- холодильні агенти -- системи машинного охолодження -- льодове охолодження -- холодильні установки -- холодильна потужність -- розрахунки холодильної установки -- заморожування продуктів
Анотація: Холодильні технології у переробній промисловості для обробки, переробки та зберігання сировини, продукції рослинного та тваринного походження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Іванов, Олег Миколайович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
636.4
К32


    Квасницкий, Алексей Владимирович.
    Искусственное осеменение свиней [] / А. В. Квасницкий. - К. : Урожай, 1983. - 187 с. : рис., табл. - 0.70 р.
УДК
ББК 46.5-3
Рубрики: Свині--Відтворення поголів'я--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
формы искусственного осеменения -- форми штучного осіменіння -- искусственное осеменение свиней -- штучне осіменіння свиней -- технология искусственного осеменения свиней -- технологія штучного осіменіння свиней -- технология работы со спермой -- технологія роботи зі спермою -- проведение искусственного осеменения свиноматок -- проведення штучного осіменіння свиноматок -- глубокое замораживание спермы -- глибоке заморожування сперми
Анотація: Описаны биологические особенности органов размножения хряков и свиноматок, методика и техника взятия спермы, а также искусственного осеменения свиней.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
636.5.082
И86


   
    Искусственное осеменение птицы [] / [А. Д. Курбатов и др.]. - М. : Агропромиздат, 1987. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с 104-124. - Лит.: с. 125. - 0.35 р.
УДК
ББК 46.8-3
Рубрики: Птахи--Розмноження (фізіол.)--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
физиология половых органов птицы -- фізіологія статевих органів птиці -- оценка спермы птицы -- оцінка сперми птиці -- методы замораживания спермы -- методи заморожування сперми -- хранение спермы -- зберігання сперми -- искусственное осеменение кур -- штучне осіменіння курей -- искусственное осеменение гусынь -- штучне осіменіння гусей -- искусственное осеменение уток -- штучне осіменіння качок -- искусственное осеменение цесарок -- штучне осіменіння цесарок
Анотація: Изложены эффективные методы глубокого замораживания спермы птицы, а также особенности племенной работы при использовании для искусственного осеменения замороженной спермы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Курбатов, Александр Дмитриевич; Нарубин, Лидия Евгеньевна; Богомолов, Владимир Васильевич; Бесулин, В. И.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
664.951
Ш19


    Шамрай, Вячеслав Львович.
    Технология рыбных продуктов [] : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов / В. Л. Шамрай. - М. : Пищевая пром-сть, 1975. - 172 с. : рис., табл. - Лит.: с. 168. - 0.38 р.
УДК
ББК 36.94я723
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая ценность рыб -- харчова цінність риби -- заготовка живой рыбы -- заготівля живої риби -- замораживание рыбы -- заморожування риби -- посол рыбы -- соління риби -- консервирование икры -- консервування ікри -- сушка рыбы -- сушіння риби -- вяление рыбы -- в'яленя риби -- копчение рыбы -- коптіння риби -- рыбные консервы -- рибні консерви -- кормовая мука -- кормова мука -- рыбный клей -- рибний клей -- жемчужный пат -- перловий пат -- медицинский жир -- медичний жир -- рыбные витаминные препараты -- рибні вітамінні препарати -- ракообразные -- ракоподібні -- моллюски -- молюски
Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
630.892.5
Ш23


    Шапиро, Давид Копелевич.
    Дикорастущие плоды и ягоды [] / Д. К. Шапиро, Н. И. Манциводо, В. А. Михайловская. - 4-е изд., стер. - Минск : Ураджай, 1989. - 128 с. : рис., табл. - Лит.: с. 125. - ISBN 5-7860-0453-8 : 0.75 р.
УДК
ББК 41.8
Рубрики: Дикорослі рослини--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
дикорастущие плодовые растения -- дикорослі плодові рослини -- дикорастущие ягодные растения -- дикорослі ягідні рослини -- питательная ценность дикорастущих плодов -- поживна цінність дикорослих плодів -- питательная ценность дикорастущих ягод -- поживна цінність дикорослих ягід -- консервирование дикорастущих плодов -- консервування дикорослих плодів -- консервирование дикорастущих ягод -- консервування дикорослих ягід -- сушка плодов -- сушіння плодів -- сушка ягод -- сушіння ягід -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- замораживание ягод -- заморожування ягід
Анотація: Описываются дикорастущие ягоды и плоды. Особое внимание уделяется пищевым и лечебным свойствам клюквы, черники, голубики, брусники, рябины.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Манциводо, Неонила Ильинична; Михайловская, Вера Арсентьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
28.071
Ф53


    Филипович, Эльвира Григорьевна.
    Холод и жизнь [] / Э. Г. Филипович ; [ред. А. А. Федоров]. - М. : Агропромиздат, 1989. - 239 с. : ил. - (Научно-популярная литература). - ISBN 5-10-001270-6 : 0.55 р.
ББК 28.071 + 45.2
Рубрики: Генетика--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
анабиоз теплокровных -- анабіоз теплокровних -- кристаллизация -- кристалізація -- рекристаллизация -- рекристалізація -- замораживание семени -- заморожування сім'я -- холодовой удар -- холодовий удар -- метод искусственного осеменения -- метод штучного запліднення -- криопротекторы -- кріопротектори -- криоконсервация зародышей -- кріоконсервація зародків -- химеры -- химери -- генетический банк -- генетичний банк
Анотація: История развития и достижения биологической науки в области криоконсервации живых организмов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федоров , А. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

10.
28.081.2
Г60


    Голдовский, Александр Михайлович.
    Анабиоз и его практическое значение [] / А. М. Голдовский ; [отв. ред. Е. М. Крепс] ; Акад. наук CССР. - Л. : Наука, Ленингр. отд-ние, 1986. - 169 с. : рис., табл. - (От молекулы до организма). - Лит.: с. 161-166. - 0.60 р.
ББК 28.081.2
Рубрики: Абіотичні фактори--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мутационный процесс -- мутаційний процес -- устойчивость организмов -- стійкість організмів -- охлаждение -- охолодження -- ионизирующие излучение -- іонізуюче випромінювання -- способы инактивирования -- способи інактивування -- стерилизация -- стерилізація -- замораживание -- заморожування -- сухие микробные культуры -- сухі мікробні культури -- хранение пыльцы -- зберігання пилку -- хранение зерна -- зберігання зерна -- хранение крови -- зберігання крові -- хранение спермы -- зберігання сперми -- хранение эмбрионов -- зберігання ембріонів -- анабиоз -- анабіоз
Анотація: Особенности организмов в состоянии анабиоза и при выходе из него, практическое применение анабиоза в различных областях растениеводства, животноводства, медицины, ветеринарии, пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крепс, Е. М. \ред.\; Академия наук CССР
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

11.
664-9(075)
Л61


    Липатов, Николай Никитович.
    Процессы и аппараты пищевых производств [] : учебник / Н. Н. Липатов. - Москва : Экономика, 1987. - 272 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гидравлические машины -- гідравлічні машини -- фильтрование -- фільтрування -- измельчение материалов -- подрібнення матеріалів -- прессование продуктов -- пресування продуків -- теплообменные аппараты -- теплообмінні процеси -- охлаждение продуктов -- охолодження продуктів -- замораживание продуктов -- заморожування продуктів -- размораживание продуктов -- розморожування продуктів -- сорбционные процессы -- сорбційні процеси -- электродиализ продуктов -- електродіаліз продуктів
Анотація: Рассмотрены гидромеханические, механические, тепловые, масообменные и другие процессы в производстве продукции общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (2)
Знайти схожі

12.
664.8.037.5
Г90


    Грубы, Ярослав.
    Производство замороженных продуктов [] = Technologie a technika vyroby zmrazenych potravin / Я. Грубы ; пер. с чеш., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 336 с. : рис., табл. - Лит.: с. 328-329. - ISBN 5-10-001356-7 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.813.7
Рубрики: Харчові виробництва--Продукти--Охолодження--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
замораживание охлажденным воздухом -- заморожування охолодженим повітрям -- замораживание в охлажденном растворе -- заморожування в охолодженому розчині -- контактное замораживание -- контактне заморожування -- замораживание в жидком хладагенте -- заморожування в рідкому холодоагенті -- замораживание в глубоком вакууме -- заморожування в глибокому вакуумі -- упаковка замороженных продуктов -- пакування заморожених продуктів -- технология производства замороженных продуктов -- технологія виробництва заморожених продуктів -- технология производства льда -- технологія виробництва льоду -- санитария хранения -- санітарія зберігання
Анотація: Рассматриваются источники холода, влияние замораживания и условий хранения на растительные и животные ткани, способы замораживания, оборудование, упаковка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
664.9.037
П 76


   
    Применение холода в пищевой промышленности [] : микробиология холодильного хранения, холод в мясной и молочной промышленности : справочник / [сост. И. Б. Гисин и др.]. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 272 с. : рис., табл. - (Холодильная техника). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 269-270. - 2.00 р.
УДК
ББК 36.81
Рубрики: Харчові виробництва--Холодильна техніка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
морозильные аппараты -- морозильні апарати -- холодильная обработка мяса -- холодильна обробка м'яса -- охлаждение мяса птицы -- охолодження м'яса птиці -- хранение яиц -- зберігання яєць -- охлаждение молока -- охолодження молока -- производство мороженого -- виробництво морозива -- производство масла -- виробництво масла -- замораживание творога -- заморожування сиру -- замораживание сливок -- заморожування вершків
Анотація: Рассмотрены основы охлаждения, замораживания и размораживания мяса, молока и птицы, описаны процессы, связанные с холодильной обработкой сырья на предприятиях пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович \сост.\; Гришина, Нина Александровна \сост.\; Гуслянникова, Валентина Ильинична \сост.\; Карих, Тамара Михайловна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
664.66.016/.019
Г 71


    Горячева, Анна Феоктистовна.
    Сохранение свежести хлеба [] / А. Ф. Горячева, Р. В. Кузьминский. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 228-235. - Предм. указ.: с. 236-237. - 2.10 р.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб--Зберігання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
черствение хлеба -- черствіння хліба -- усыхание хлеба -- всихання хліба -- хлебопекарное сырье -- хлібопекарська сировина -- способы приготовление теста -- способи приготування хліба -- режим выпечки хлеба -- режими випікання хліба -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- замораживание хлебобулочных изделий -- заморожування хлібобулочних виробів -- скорость черствения хлеба -- швидкість черствіння хліба -- переработка черствого хлеба -- переробка черствого хліба
Анотація: Даны научные представления о процессах старения и усыхания хлеба, описаны способы замедления данных процессов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кузьминский, Руслан Владимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
621.56:664
Т45


    Тітлов, Олександр Сергійович.
    Холодильне обладнання підприємств харчової промисловості [] : навч. посіб. / О. С. Тітлов, С. Ф. Горикін. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 285, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 219. - Дод.: с. 220-285. - ISBN 978-966-418-167-6 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.81-5
Рубрики: Холодильна техніка--Харчова промисловість--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
отримання низьких температур -- штучне охолодження -- компресори холодильних машин -- теплообмінні апарати -- обладнання холодильних машин -- автоматизація холодильних машин -- тепловикористовувачі холодильних машин -- холодильники -- системи охолодження холодильників -- охолодження харчових продуктів -- заморожування в повітрі -- апарати інтенсивного заморожування -- холодильні агрегати -- камерні морозилки
Анотація: Цикл, схеми і конструкції холодильних машин і установок, які використовуються при низькотемпературній обробці і зберіганні харчових продуктв і сировини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горикін, Сергій Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.4
А 69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 2-ге вид., випр. і доп. - Київ : Урожай, 1992. - 216 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211. - ISBN 5-337-01108-1 : 115.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- соління овочів -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- мочіння овочів -- квашення овочів -- сушіння фруктів -- сушіння овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів
Анотація: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

17.
635.21
К-56


    Ковалев, Виктор Сергеевич.
    Промышленное производство продуктов питания из картофеля [] / В. С. Ковалев, В. И. Воронков. - Киев : Урожай, 1987. - 80 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 79-80. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.97
Рубрики: Харчові продукти--Картопля--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- картофель -- производство картофелепродуктов -- виробництво картоплепродуктів -- тепловая обработка картофеля -- теплова обробка картоплі -- замораживание картофеля -- заморожування картоплі -- ассортимент картофелепродуктов -- асортимент картоплепродуктів
Анотація: Рассмотрена технология производства картофельных полуфабрикатов и готовых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воронков, Владимир Иванович
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

18.
40.711
Б42


    Бекетов, Петр Васильевич.
    Снижение потерь картофеля и овощей при уборке и хранении [] / П. В. Бекетов. - Москва : Россельхозиздат, 1986. - 220 с. : рис., табл. - Лит.: с. 217. - 0.55 р.
УДК
ББК 40.711 + 42.34
Рубрики: Картопля--Механізація--Практичні посібники
   Овочі--Механізація--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
картофель -- овощи -- механизация -- комплексная механизация уборки -- комплексна механізація збирання -- уборка картофеля -- збирання картоплі -- хранение картофеля -- зберігання картоплі -- уборка овощей -- збирання овочів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- переработка картофеля -- переробка картоплі -- замораживание овощей -- заморожування овочів
Анотація: Рассматриваются пути снижения потерь урожая картофеля и овощей: комплексная механизация возделывания и уборки, способы хранения, своевременная переработка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
Шифр: bzzt/2020/9
   Журнал

Безпека життєдіяльності [Текст]. - К. : Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2003 - . - Виходить щомісячно
2020р. N 9
Зі змісту:
Богданович, Л. Лохина - корисна ягода кольору індиго / Л. Богданович, С. Сарай. - С.2-3
Треніна, А. С. Як захиститись від кишкових інфекцій / А. С. Треніна. - С.4
Богданович, Л. Зелень на столі - запорука здоров'я / Л. Богданович. - С.5
Кіслова, В. Харчування восени / В. Кіслова. - С.6-8
Ільницька, І. М. Користь і небезпека кавунів / І. М. Ільницька. - С.9-10
Нетребенко, А. Гра, що руйнує життя / А. Нетребенко. - С.13-14
Яковець, Н. Контролюємо паніку під час коронавірусу / Н. Яковець. - С.15
Ільницька, І. М. Самоорганізація дитини й основи правильного виховання / І. М. Ільницька. - С.16-18
Батіщева, В. Захистимо екосистему від пожеж / В. Батіщева. - С.19-20
Іванов, і. Дії в разі виникнення пожеж / і. Іванов. - С.21
Стоєцький, В. Пожежна безпека пічного опалення / В. Стоєцький. - С.22
Гордієнко, В. В. Газові балончики: що треба знати? / В. В. Гордієнко. - С.23-24
Усик, С. Безпека на залізниці / С. Усик. - С.25
Косянчук, В. Правила безпечного користування велосипедом / В. Косянчук. - С.26
Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування / Д. В. Білай. - С.27-28
Кірєєва, М. Безпека харчових продуктів / М. Кірєєва. - С.28
Теліга, Т. Черкащина потерпає від нашестя червоних лисиць / Т. Теліга. - С.29-30
Ільницька, І. М. Укус змії / І. М. Ільницька. - С.30
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

20.
Шифр: bzzt/2020/11
   Журнал

Безпека життєдіяльності [Текст]. - К. : Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2003 - . - Виходить щомісячно
2020р. N 11
Зі змісту:
Ільченко, Н. Корисні та шкідливі властивості граната / Н. Ільченко. - С.2
Прохоренко, А. Сезонні застуди: як уберегтися? / А. Прохоренко. - С.3
Петренчук, Н. Проблема куріння систем нагрівання тютюну та електронних сигарет серед молоді України / Н. Петренчук. - С.4-5
Приступлюк, В. Збалансоване харчування в період пандемії / В. Приступлюк. - С.5
Білай, Д. В. Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? / Д. В. Білай. - С.10-11
Григор'єв, В. Пожежна безпека під час опалення приміщень / В. Григор'єв, П. Зубченко. - С.12
Ільницька, І. М. Газ недбальства не любить / І. М. Ільницька. - С.13-14
Стоєцький, В. Основні дії під час пожежі : (пам'ятка) / В. Стоєцький. - С.15
Гаврилюк, І. Протипожежна підготовка дачних ділянок до зимового періоду / І. Гаврилюк. - С.16
Панченко, С. В. Підвищення рівня безпеки транспортування небезпечних вантажів в умовах динамічного коригування просування поїздопотоків різних категорій / С. В. Панченко, О. В. Лаврухін, Д. О. Кульова. - С.17-19. - Бібліогр. в кінці ст.
Хрипливий, І. Наввчання непрацюючого населення діям у НС - важлива складова в системі його захисту і територій від НС / І. Хрипливий. - С.22-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Богданович, Л. Безпечни й відпочинок без шкоди для лісу / Л. Богданович, С. Усик. - С.25
Ільченко, Н. Безпечне й корисне заморожування ягід та фруктів / Н. Ільченко. - С.26
Усик, С. Правила поводження у випадкау зустрічі зі свійськими і дикими тваринами / С. Усик. - С.27
Теліга, Т. Байдужість у вихованні дітей / Т. Теліга. - С.28
Кірічук, Т. Обережно! Батарейка - вбивця! / Т. Кірічук. - С.29
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

 1-20    21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)