Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=збагачення хліба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.6
І-67


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання
   Дієтична кулінарія--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна
Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.05(038)
Б 63


   
    Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пуріни -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронні вироби -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини
Анотація: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.76
Д 75


    Дробот, Вера Ивановна.
    Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности [] / В. И. Дробот. - Киев : Урожай, 1988. - 152 с. : рис., табл. - Лит.: с. 148-150. - ISBN 5-337-00077-2 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебные изделия -- вторичные молочные продукты -- вторинні молочні продукти -- сухая белковая смесь -- суха білкова суміш -- отходы рыбы в хлебопечении -- відходи риби в хлібопеченні -- шроты растений -- шроти рослин -- овочеві добавки в хлібі -- овощные добавки в хлебе -- фосфатидные препараты -- фосфатидні прерарати -- солодовые ростки -- солодові паростки -- пивная дробина -- пивна дробина -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- хлебное плодово-ягодное сырье -- хлібна плодово-ягідна сировина -- биологически активные вещества в хлебопечении -- біологічно активні речовини в хлібопечінні
Анотація: Приведены химический состав, физические свойства и пищевая ценность нетрадиционных для хлебопекарной промышленности видов сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)