Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=конвейерные сушилки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
666.5+666.642.1:621.1]
Б90


    Булавин, Иван Анисимович.
    Теплотехника в производстве фарфора и фаянса [] / И. А. Булавин. - М. : Легкая индустрия, 1972. - 440 с. : рис., табл. - Лит.: с. 437. - 1.78 р.
УДК
ББК 35.427
Рубрики: Фарфор--Теплотехніка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сушка керамики -- сушіння кераміки -- обжиг керамики -- обпалювання кераміки -- сушилки для тонкой керамики -- сушарки для тонкої кераміки -- печи обжига -- печі обпалювання -- камерные сушилки -- камерні сушарки -- конвективная сушка -- конвективне сушіння -- радиационно-конвективная сушка -- радіаційно-конвективне сушіння -- туннельные сушилки -- тунельні сушарки -- конвейерные сушилки -- конвеєрні сушарки -- печи периодического действия -- печі періодичної дії -- муфельные туннельные печи -- муфельні тунельні печі -- малые туннельные печи -- малі тунельні печі -- электрические печи -- електричні печі -- конвейерные печи -- конвеєрні печі -- горелки -- горілки -- форсунки
Анотація: Изложены теоретические основы сушки и обжига тонкокерамических изделий, рассмотрены конструкции печей и сушилок, режимы их работы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.047.4/.6(031)
Г 85


    Гришин, Михаил Александрович.
    Установки для сушки пищевых продуктов [] : справочник / М. А. Гришин, В. И. Атаназевич, Ю. Г. Семенов. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 215 с. : рис., табл. - Прил.: с. 205-208. - Лит.: с. 209. - Предм. указ.: с. 210-212. - ISBN 5-10-000181-X : 1.20 р.
УДК
ББК 36.814.4-5я2
Рубрики: Харчові виробництва--Сушарки--Експлуатація--Ремонт--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
шахтные сушилки -- шахтні сушарки -- барабанные сушилки -- барабанні сушарки -- камерные сушилки -- камерні сушарки -- тоннельные сушилки -- тунельні сушарки -- конвейерные сушилки -- конвеєрні сушарки -- сушилки с виброкипящим слоем -- сушарки з вібраційно кип'ячим шаром -- контактные сушилки -- контактні сушарки -- вентиляторы -- вентилятори -- автоматизация сушильных установок -- автоматизація сушарних установок -- монтаж сушилок -- монтаж сушарок -- ремонт сушилок -- ремонт сушарок
Анотація: Рассмотрен принцип действия, конструкции, эксплуатация, ремонт и монтаж оборудования сушки пищевых продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Атаназевич, Валентин Иванович; Семенов, Юрий Григорьевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664.694(075)
М 42


    Медведев, Георгий Михайлович.
    Технология и оборудование макаронного производства [] / учебник для проф.-техн. училищ. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 280 с. : рис., табл. - Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276. - 0.60 р.
УДК
ББК 36.839я72
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав пищевых продуктов -- хімічний склад харчових продуктів -- классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- сортировка макаронных изделий -- сортування макаронних виробів -- оборудование складов муки -- обладнання складів борошна -- шнековые прессы -- шнекові преси -- матрицы -- матриці -- конвейерные сушилки -- конвеєрні сушарки -- шкафные бескалориферные сушилки -- шафові безкалориферні сушарки -- сушилки беспрерывного действия -- сушарки безперервної дії -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)