Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кондитер<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
347.7(477)
П 61


   
    Посадові інструкції. Торгівля та громадське харчування [] / [упоряд. Пашутинський Є. К.]. - 2-ге вид. - К. : КНТ, 2006. - 290, [2] с. - (Кадри підприємства). - ISBN 966-373-057-9 : 48.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.6
Рубрики: Працівники торгівлі--Посадові інструкції--Довідкові видання
   Працівники громадського харчування--Посадові інструкції--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
керівники -- руководители -- головний кулінар -- главный кулинар -- завідувач ринку -- заведующий рынка -- керуючий магазином -- управляющий магазина -- професіонали -- профессионалы -- інокореспондент -- инокорреспондент -- метрдотель -- бармен -- инспектор-товарознавець -- инспектор-товаровед -- технічні службовці -- технические служащие -- контролер-касир -- контролер-кассир -- робітники -- работники -- буфетник -- буфетчик -- кондитер -- пекар -- пекарь -- шеф-кухар -- шеф-повар
Анотація: Зразки посадових інструкцій працівників оптової, роздрібніої торгівлі та закладів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пашутинський, Є. К. \упоряд.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
64-057.2:641
Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Профессия - повар [] / Ю. М. Новоженов. - Москва : Экономика, 1989. - 142 с. : рис. - ISBN 5-282-00600-6 : 0.25 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кухарі--Професії--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
повар -- профессии -- пища для человека -- їжа для людини -- профессия кондитер -- професія кондитер -- кухня столовой -- кухня столової -- первые рестораны -- перші ресторани -- рациональное питание -- раціональне харчування
Анотація: О прошлом, настоящем и будущем поварского и кондитерского дела, о кулинарном мастерстве и путях его его постижения - эта книга.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)