Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=оперативне планування виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 279, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 205-279. - ISBN 978-611-01-0290-2 :
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація підприємств харчування -- классификация предприятий питания -- форми праці -- формы труда -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- постачання підприємств -- снабжение предприятий -- тарне господарство ресторанів -- тарное хозяйство ресторанов -- складське господарство -- складское хозяйство -- структура виробництва -- структура производства -- оперативне планування виробництва -- оперативное планирование производства -- організація праці -- организация труда
Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Свободных экз. нет
Знайти схожі

2.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)