Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переработка мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636.084
Б48


    Береза, Иван Григорьевич.
    Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных [] / И. Г. Береза. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1991. - 271 с. : табл. - (Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание). - Библиогр.: с. 255-259. - ISBN 5-337-00856-0 : 2.30 р.
УДК
ББК 45.4-4
Рубрики: Тваринництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- технология производства мяса -- технологія виробництва м'яса -- откорм сельскохозяйственных животных -- відгодівля сільськогосподарських тварин -- заготовка мяса -- заготівля м'яса -- переработка мяса -- переробка м'яса -- хранение мясной продукции -- зберігання м'ясної продукції -- потери мясной продукции -- втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыты вопросы рациональной технологии производства мясной продукции, заготовки, переработки и хранения мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.4:664.8.047
С89


    Судзиловская, Инна Иосифовна.
    Сушим, варим, маринуем [] : (сборник рецептов переработки плодов, ягод, овощей, грибов, рыбы, мяса) / И. И. Судзиловская. - Киев : Урожай, 1995. - 478 с. - ISBN 5-337-01658-Х : 370.000 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Переробка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сельскохозяйственная продукция -- переработка -- заготока продуктов на зиму -- заготівля продуктів на зиму -- инвентарь для заготовки -- інвентар для заготівлі -- переработка грибов -- переробка грибів -- переработка овощей -- переробка овочів -- переработка ягод -- переробка ягід -- хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- переработка рыбы -- переробка риби -- переработка мяса -- переробка м'яса
Анотація: Приведены старинные и новейшие способы заготовок сельскохозяйственной продукции на зиму, даны способы хранения ягод, фруктов, овощей, грибов, рыбы, мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)