Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=полезные продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
613.2
Б 81


    Бонд, Джефф.
    Естественное питание. Как питаться в соответствии с нашей генетической программой [] / Джефф Бонд. - Москва : Айрис-пресс, 2003. - 336 с. : рис., табл. - Прил.: с. 309-317. - Лит.: с. 318. - Слов. терминов: с. 319-330. - ISBN 5-8112-0419-1 : 32.40 грн
Переклад назви: Natural Eating
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Гігієна--Генетика--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
питание -- естественное питание -- природне харчування -- питание и история человечества -- харчування і історія людства -- оптимальный рацион питания -- оптимальний раціон харчування -- пищевые пристрастия -- харчові уподобання -- правила естественного питания -- правила природного харчування -- генетические измененные продукты -- генетично змінені продукти -- питание и болезни -- харчування і хвороби -- дневной рацион пищи -- денний раціон харчування -- физические нагрузки и питание -- фізичні навантаження і харчування -- полезные продукты -- корисні продукти -- гликемические индексы -- глікемічні індекси
Анотація: Описание уникальной системы питания, которая соответствует генетической программе человека, научное обоснование рационов питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)