Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=приправы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
1.
641.4
П58


    Попова, Олена Анастасівна.
    Швидке консервування. Кращі домашні рецепти [] / [О. А. Попова ; пер. з рос. І. Г. Данилюка ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2009. - 255, [1] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-481-059-0 : 20.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашнє консервування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервування овочів -- консервирование овощей -- консервування грибів -- консервирование грибов -- овочеві заготівлі -- овощные заготовки -- заготівля зелені -- заготовка зелени -- приправи -- приправы -- заправи -- заправка -- салати -- салаты -- консервування фруктів -- консервирование фруктов -- консервування ягід -- консервирование ягод -- фруктово-ягідні асорті -- фруктово-ягодные ассорти -- компоти -- компоты -- варення -- варенья -- джеми -- джемы -- мармелади -- мармелады -- повидло -- незвичайні рецепти -- необычные рецепты
Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.5(031)
В 56


   
    Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рошаль, В. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.55(083.12)
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Овощная кулинария [] : от А до Я / Н. И. Бруннек ; [ред. Е. В. Полиевктова]. - Москва : Экономика, 1992. - 335 с. : рис. - Прил.: с. 334-335. - ISBN 5-282-00931-5 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
клетчатка -- клітковина -- пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- диетические свойства овощей -- дієтичні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- витамины -- вітаміни -- салаты -- салати -- приправы -- приправи -- супы -- супи -- фаршировка овощей -- фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полиевктова, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
811.112.2'366(075.8)
П81


    Пророкова, Валерия Михайловна.
    Слова-"приправы", слова-"заплаты" [] : модальные частицы в немецком языке : учеб. пособие для ин-тов и фак. иностр. яз. / В. М. Пророкова. - Москва : Высш. шк., 1991. - 125, [1] с. - (Deutsch). - Текст: рос., нім. - Библиогр.: с. 123-124. - ISBN 5-06-001713-3 : 1.50 р.
УДК
ББК 81.432.4-923-21
Рубрики: Німецька мова--Службові частини мови--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
німецька мова -- немецкий язык -- модальні частки -- модальные частицы -- усне мовлення -- устная речь -- німецька морфологія -- немецкая морфология -- морфологія німецької мови -- морфология немецкого языка -- службові частини мови -- служебные части речи
Анотація: Цель пособия - отработать употребление модальных частиц - особого лексического класса слов, которые в современном немецком языке являются неотъемлемой частью разговорной речи. Освещаются как теоретические вопросы, связанные с этим классом слов, так и особенности их функционирования. Пособие содержит разнообразные упражнения, предназначенные для закрепления пройденного материала.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

6.
641.3:613.26
К 76


    Кощеев, Аркадий Константинович.
    Дикорастущие съедобные растения в нашем питании [] / А. К. Кощеев. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 256 с. : рис. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Дикорослі рослини--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- дикорастущие растения -- пищевая ценность растений -- харчова цінність рослин -- полезные свойства растений -- корисні властивості рослин -- рациональное питание -- раціональне харчування -- растительные приправы -- рослинні приправи -- растительные напитки -- рослинні напої
Анотація: Книга познакомит читателя со съедобными растениями, их химическом составе и пищевой ценностью, с рекомендациями по использованию в питании, приготовлению блюд, приправ и напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.5
П 85


   
    Пряности, специи, приправы [] / [сост. А. Д. Мильская ; худож.-оформ.: Б. Ф. Бублик, С. И. Правдюк]. - Харьков : Фолио, 2001. - 414 с. : рис., табл. - (Домашняя кухня). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 412-413. - ISBN 966-03-1243-1 : 5.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Прянощі--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пряности -- история пряностей -- історія прянощів -- пряноароматические растения -- пряноароматичні рослини -- пряности и национальные кухни -- прянощі і національні кухні -- пряные смеси -- суміші прянощів -- искусственные пряные снадобья -- штучні пряні зілля -- хранение пряностей -- зберігання прянощів
Анотація: Приведено около 500 рецептов блюд, имеющих экзотический, тонкий вкус и неповторимый аромат за счет использования пряностей, приправ, специй.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мильская, Алла Дмитриевна \сост.\; Бублик, Б. Ф. \худож. .\; Правдюк, С. И. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
664.5
П 64


    Похлебкин, Вильям Васильевич.
    Приправы [] / В. В. Похлебкин. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 64 с. : рис. - ISBN 5-10-002234-5 : 2.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Приправи--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
приправы -- приправы европейской кухни -- приправи європейської кухні -- восточные приправы -- східні приправи -- приправы русской кухни -- приправи російської кухні -- майонез -- горчица -- гірчиця -- кетчуп
Анотація: Показано место приправ в ряду других сдабривателей пищи, рассказано об их роли в кулинарии и питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.87
Р 93


    Рыбак, Галина Михайловна.
    Приготовление фруктовых и овощных соков в домашних условиях [] / Г. М. Рыбак, Н. Ф. Бондаренко, Н. К. Чернозубенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1991. - 176 с. : рис., табл., фот. цв. - Прил.: с. 164-173. - Лит.: с. 174. - ISBN 5-337-00860-9 : 9.00 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Соки--Домашнє приготування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
соки -- пищевая ценность соков -- харчова цінність соків -- соки диетические -- соки дієтичні -- джусы для диабетиков -- джуси для діабетиків -- сиропы -- сиропи -- морсы -- морси -- желе -- коктейли -- коктейлі -- фруктовые квасы -- фруктові кваси -- фруктово-овощные приправы -- фруктово-овочеві приправи
Анотація: Технология изготовления плодовых, ягодных, овощных соков и на их основе напитков в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондаренко, Нина Феодосьевна; Чернозубенко, Нина Корнеевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
641.56(=21)
С 28


   
    Секреты индийской кухни. Традиционная кулинария Бхакти-йогина [] / [сост.: Н. А. Бахолдин, С. М. Неаполитанский]. - Ленинград : Смарт, 1990. - 44 с. : рис. - (Кулинарные рецепты древней культуры ; вып. 2). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - 2.00 р.
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня--Індійська кухня--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
индийская кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из гороха -- страви з гороху -- приправы -- приправи -- домашний творог -- домашній сир -- топленое масло -- топлене масло -- йогурт
Анотація: Приведены рецепты традиционной кулинарии Бхакти-йогина.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бахолдин, Н. А. \сост.\; Неаполитанский, С. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
36.997
П 61


    Поскребышева, Галина Ивановна.
    Праздничный стол [] / Г. И. Поскребышева. - Москва : ОЛМА-ПРЕСС, 2012. - 158 с. : фот. цв. - ISBN 5-224-01625-8 : 31.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- овочеві страви -- соусы -- соуси -- приправы -- приправи -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- напитки -- напої -- домашние вина -- домашнє вино -- настойки -- настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
36.991
Р93


    Рыбак, Галина Михайловна.
    Приготовление фруктовых и овощных соков в домашних условиях [] / Г. М. Рыбак, Н. Ф. Бондаренко, Н. К. Чернозубенко. - Киев : Урожай, 1988. - 175 с. : рис., табл. - Прил.: с. 164-173. - Библиогр.: с. 174. - ISBN 5-337-00157-4 : 1.90 р.
ББК 36.991
Рубрики: Соки--Домашнє приготування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее приготовление соков -- пищевая ценность соков -- харчова цінність соків -- технология приготовления соков -- технологія приготування соків -- детские соки -- дитячі соки -- диетические соки -- дієтичні соки -- морсы -- морси -- джусы -- джуси -- коктейли -- коктейлі -- фруктово-овощные приправы -- фруктово-овочеві приправи -- фруктовые квасы -- фруктові кваси
Анотація: Технология изготовления плодовых, ягодных, овощных соков и на их основе напитков в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондаренко, Нина Феодосьевна; Чернозубенко, Нина Корнеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)