Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=свинина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
631.1:338.524(477)
Ц65


   
    Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.


    Савченко, Ю. І.
    Концентрація Pb і Cd у свинині за використання в раціонах різних зерносумішей [] / Ю. І. Савченко, І. М. Савчук, М. Г. Савченко // Вісник аграрної науки. - 2016. - N 5. - С. 21-24 : табл.
Рубрики: Свинарство--Корми--Радіоактивне забруднення--Полісся
   Полісся--Свинарство--Корми--Радіоактивне забруднення
Кл.слова (ненормовані):
свинина -- свинець -- свинец -- кадмій -- важкі метали -- тяжелые металлы -- вітамінно-мінеральна добавка -- витаминно-минеральная добавка
Анотація: Визначення накопичення важких металів (Pb і Сd) за використання різних доз білково-вітамінно-мінеральної добавки у складі кормової зерносуміші в умовах зони Полісся (ІІІ зони радіоактивного забруднення).

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Савчук, І. М.; Савченко, М. Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.
Шифр: tvse/2017/1
   Журнал

Тваринництво сьогодні [Текст] : науч.-практ. журнал. - К. : Гульнара Ибраева, 2008 - . - Періодичність 9
2017р. N 1
Зі змісту:
Билык, Руслан. Основные тенденции производства органических молочных продуктов / Р. Билык. - С.28-34 : ил.
Емец, О. Ю. Система молочного менеджмента в Украине / О. Ю. Емец, Е. В. Зеленюк, В. Сикорская. - С.39-42 : фот. цв.
Бальников, А. А. Какая свинина нам нужна с позиции разделки туш и поышения прибыльности свиноводства / А. А. Бальников. - С.42-48 : рис.
Прудиус, Тарас. Боротьба із діареєю у телят / Т. Прудиус. - С.52-54 : фот.
Новаковський, Дмитро. Швидка допомога при порушеннях травлення / Д. Новаковський. - С.54-55 : фот.
Бабань, О. А. Енергія в раціоні / О. А. Бабань, В. П. Щур, Д. В. Щур. - С.66-67 : табл.
Якименко, Наталья. Научно-техническая революция и козы / Н. Якименко. - С.68-71 : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

5.


    Музика, Павло Михайлович.
    Тенденції розвитку м'ясного тваринництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки [] / П. М. Музика, Р. М. Минів, К. М. Гірняк // Економіка АПК. - 2017. - N 7. - С. 15-23 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Продовольча безпека
Кл.слова (ненормовані):
м'ясна продукція -- яловичина -- телятина -- свинина -- м'ясо птиці -- м'ясопродуктовий підкомплекс

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Минів, Роман Михайлович; Гірняк, Катерина Михайлівна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Бальников, А. А.
    Какая свинина нам нужна с позиции разделки туш и повышения прибыльности свиноводства [] / А. А. Бальников // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 42-48 : рис.
Рубрики: Свинарство--Маркетинг
Кл.слова (ненормовані):
разделка туш -- сортировка мяса -- постная свинина

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.
637.05(03)
С74


   
    Справочник по качеству продукции животноводства [] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 305-314. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- молоко -- мясо крупного рогатого скота -- м'ясо великої рогатої худоби -- свинина -- качество шерсти овец -- якість вовни овець -- качество овчин -- якість овчини -- качество смушков -- якість смушку -- овечье молоко -- овече молоко -- качество яиц -- якість яєць -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- мясо кроликов -- м'ясо кроликів -- продукция рыбоводства -- продукція рибництва -- продукция пчеловодства -- продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, П. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.


    Сегеда, С. А.
    Статистичний аналіз споживання м'яса та м'ясопродуктів в Україні [] / С. А. Сегеда // Економіка АПК. - 2020. - N 3. - С. 36-46 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Споживання--Статистика
Кл.слова (ненормовані):
яловичина -- свинина -- м'ясо птиці

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Колодяжний, Іван.
    Аналіз ринку продукції тваринництва в Україні [] / І. Колодяжний // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2020. - N 9. - С. 46-47 : фот. кольор.
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Ринок (екон.)
Кл.слова (ненормовані):
свинина -- курятина -- м'ясо великої рогатої худоби -- молочна продукція

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.


    Волощук, В.
    Світова практика законодавчого врегулювання якості м'яса [] / В. Волощук, Ю. Ремізова // Тваринництво України. - 2015. - N 6. - С. 8-10 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясо--Якість--Законодавство--Європа--Сполучені Штати Америки
Кл.слова (ненормовані):
свинина -- туша -- система НАССР

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ремізова, Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

11.


    Сусол, Р.
    Україна потребує якісного сала, але віддає перевагу м'ясним генотипам свиней [] / Р. Сусол // Тваринництво України. - 2015. - N 12. - С. 23-26 : фот.
Рубрики: Свинарство--Сало (харч.)
Кл.слова (ненормовані):
біла порода свиней -- сальна свинина -- м'ясна свинина

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)