Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=складское оборудование<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
621.7
М55


   
    Механизация трудоемких и вспомогательных процессов в механических цехах [] : справочник / [А. М. Тихонцов и др.] ; под общ. ред. А. М. Тихонцова. - Київ : Техніка, 1987. - 160 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 154-158. - 1.00 р.
УДК
ББК 34.5-5я2
Рубрики: Машинобудування--Механізація--Обладанння--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
погрузочно-разгрузочное оборудование -- навантажувально-розвантажувальне обладнання -- транспортирование заготовок -- транспортування заготовок -- общецеховой транспорт -- загальноцеховий транспорт -- складское оборудование -- складське обладнання -- транспортирование стружки -- транспортування стружки -- обезвоживание стружки -- зневоднення стружки -- мойка стружки -- миття стружки -- дробление стружки -- подрібнення стружки -- очистка стружки -- очищення стружки -- очистка смазочно-охлаждающих жидкостей -- очищення мастильно-охолоджуючих рідин
Анотація: Справочные сведения по выбору и расчету основных параметров вспомогательного складского и подъемно-транспортного оборудования механических цехов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тихонцов, Александр Михайлович; Нечипоренко, Валентин Иванович; Коробочка, Александр Николаевич; Левчук, Александо Семенович; Тихонцов, Александр Михайлович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.54(031)
О-22


   
    Оборудование предприятий общественного питания [] : справочник / [В. А. Дорохин и др.]. - Киев : Тэхника, 1990. - 176 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 173-174. - ISBN 5-335-00560-2 : 0.90 р.
УДК
ББК 36.99-5я2
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- поточные линии -- потокові лінії -- торговые автоматы -- торгівельні автомати -- весоизмерительное оборудование -- ваговимірювальне обладнання -- контрольно-кассовое оборудование -- контрольно-касове обладнання -- немеханизированные линии раздачи -- немеханізовані лінії роздачі -- механизированные линии раздачи -- механізовані лінії роздачі -- складское оборудование -- складське обладнання
Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дорохин, Виктор Александрович; Шеляков, Олег Парфирович; Оберемок, Василий Николаевич; Ревицкий, Степан Дмитриевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)