Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сорбционные процессы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664-9(075)
Л61


    Липатов, Николай Никитович.
    Процессы и аппараты пищевых производств [] : учебник / Н. Н. Липатов. - Москва : Экономика, 1987. - 272 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гидравлические машины -- гідравлічні машини -- фильтрование -- фільтрування -- измельчение материалов -- подрібнення матеріалів -- прессование продуктов -- пресування продуків -- теплообменные аппараты -- теплообмінні процеси -- охлаждение продуктов -- охолодження продуктів -- замораживание продуктов -- заморожування продуктів -- размораживание продуктов -- розморожування продуктів -- сорбционные процессы -- сорбційні процеси -- электродиализ продуктов -- електродіаліз продуктів
Анотація: Рассмотрены гидромеханические, механические, тепловые, масообменные и другие процессы в производстве продукции общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (2)
Знайти схожі

2.
663.03(075)
С 76


    Стабников, Всеволод Николаевич.
    Процессы и аппараты пищевых производств [] : учеб. пособие для вузов / В. Н. Стабников, В. М. Лысянский, В. Д. Попов. - 4-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 503 с. : рис., табл. - Лит.: с. 495-499. - Предм. указ.: с. 500-506. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
дробилки -- дробарки -- мельницы -- млини -- разделение неоднородных систем -- розділення неоднорідних систем -- осаждение -- осадження -- фильтрование -- фільтрування -- выпаривание -- випарювання -- сушка -- сушіння -- сорбционные процессы -- сорбційні процеси -- кристаллизация -- кристалізація -- экстрагирование -- екстрагування
Анотація: Рассмотрены физико-химические свойства пищевых продуктов, основы рационального построения аппаратов, механические, гидравлические, тепловые и массообменные процессы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лысянский, Виктор Маркович; Попов, Владимир Дмитриевич
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)