Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сохранность продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 197, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- жири харчових продуктів -- жиры пищевых продуктов -- білки харчових продуктів -- белки пищевых продуктов -- вуглеводи харчових продуктів -- углеводы пищевых продуктов -- вітаміни харчових продуктів -- витамины пищевых продуктов -- барвникові речовини плодів -- красящие вещества плодов -- смак продуктів -- вкус продуктов -- аромат продуктів -- аромат продуктов -- зберігання продуктів -- сохранность продуктов -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.55(083.12)
Л14


    Лагутина, Лидия Анатольевна.
    Блюда праздничного стола [] : [cб. кулинар. рецептов] / Л. А. Лагутина, С. В. Лагутина. - Ростов н/Д : Проф-Пресс, 2002. - 798, [2] с. : цв. ил. - ISBN 5-94582-043-1 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Обрядова кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
оформление праздничного стола -- оформлення святкового столу -- праздничные блюда -- святкові страви -- сохранность продуктов -- збереження продуктів -- домашние заготовки -- домашні заготовки -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- овощные блюда -- овочеві страви -- закусочные торты -- закусочні торти -- домашние наливки -- домашні наливки
Анотація: В сборнике кулинарных рецептов предложены малоизвестные и оригинальные блюда для застолья на наиболее популярные праздники.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лагутина, Светлана Владимировна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)